Marvel si odškrtl další položku: Byl obsazen Black Panther

Marvel si odškrtl další položku: Byl obsazen Black Panther
Chadwick Boseman
Až na včerejší konferenci v Los Angeles, kde zveřejnil filmy Fáze 3 (výpis najdete zde), mezi nimiž se objevil i Black Panther. Vzápětí režisér Marvelu Kevin Feige odhalil jméno hlavního představitele černošského vládce fiktivní země Wakanda. Je jím Chadwick Boseman, o němž se už dříve spekulovalo. V poslední době si zahrál v kritikou vřele hodnoceném filmu 42 a příští měsíc se objeví v kinech ve snímku Get On Up - Příběh Jamese Browna.
Podle zákulisních zvěstí Boseman objeví v pěti marvelovkách. Poprvé by se měl ukázat v prvním snímku Fáze 3 Captain America: Civil War v malé roli po boku Chrise Evanse a Roberta Downeyho Jr.. Poté už si střihne hlavní roli v sólovce Black Panther. A ačkoli to není jisté, mohli bychom se ho dočkat také v Avengers: Infinity War I. a II.. Pokud se Black Panther v kinech osvědčí (jako Strážci Galaxie), nejspíš dojde i na pokračování.
marvel-si-odskrtl-dalsi-polozku-byl-obsazen-black-panther-1
Chadwick Boseman
A teď už něco k samotnému komiksu: "V neznámých afrických končinách, daleko v jedné z nejhlubších džunglí světa, se nachází malá domorodá krajinka zvaná Wakanda. Její na první pohled zastaralí obyvatelé jsou ve skutečnosti nejvyspělejší civilizací na Zemi. Většinu technologií vyvinuli zejména díky kovu zvanému vibranium, který má schopnost pohlcovat energii. Své tajemství pečlivě ochraňují, protože pokud by se vzácný kov dostal do nesprávných rukou, důsledky pro lidstvo by byly hrozivé. Hlavním strážcem Wakandy a jejího tajemství je sám náčelník T'Challa, jenž - v souladu s tradicí své domoviny - nosí přezdívku Black Panter."
Black Panther by měl do kin dorazit 3. listopadu 2017.