Marvel odtajnil Fázi 3 - čekají nás Black Panther, Captain Marvel, Strážci Galaxie 2, Thor 3, Inhumans a další!

Marvel odtajnil Fázi 3 - čekají nás Black Panther, Captain Marvel, Strážci Galaxie 2, Thor 3, Inhumans a další!
Oznémené filmy vezmeme pěkně popořadě tak, jak se s nimi setkáme v následujících letech v kinech. A přirozeně je rovnou doprovází i logo:
První na seznamu je Captain America 3, jehož nově odhalený oficiální podtitul Civil War potvrzuje zprávy o Občanské válce. Snímek dorazí do kin 6. května 2016 a vyjma Kapitána Ameriky se ve filmu dočkáme i Iron Mana.
marvel-odtajnil-fazi-3-cekaji-nas-black-panther-captain-marvel-strazci-galaxie-2-a-dalsi
Druhý přijde Doctor Strange, jehož by si podle posledních zpráv měl zahrát Benedict Cumberbatch. Premiéra je stanovena na 4. listopadu 2016.
marvel-odtajnil-fazi-3-cekaji-nas-black-panther-captain-marvel-strazci-galaxie-2-a-dalsi-1
Dále nás čekají druzí Strážci Galaxie. To je sázka na jistotu. U filmu by měl zůstat jako režisér James Gunn. Snímek přijde do kin 5. května 2017.
marvel-odtajnil-fazi-3-cekaji-nas-black-panther-captain-marvel-strazci-galaxie-2-a-dalsi-2
Třetí Thor bude mít velmi zajímavý podtitul Ragnarok, což v překladu znamená „The End of All Things“, neboli "Konec všeho". Mocný Thor (a podle všeho i jeho mnohem zábavnější bratr Loki) se vrátí 28. července 2017.
marvel-odtajnil-fazi-3-cekaji-nas-black-panther-captain-marvel-strazci-galaxie-2-a-dalsi-3
Black Panther bude pro řadu diváků velkou neznámou, ale Marvel si určitě pojistí, aby byl zájem zaručen. Ostatně, stačí do filmu nahnat nějakého známějšího hrdinu a bude vymalováno. A premiéra? 3. listopad 2017.
marvel-odtajnil-fazi-3-cekaji-nas-black-panther-captain-marvel-strazci-galaxie-2-a-dalsi-4
marvel-odtajnil-fazi-3-cekaji-nas-black-panther-captain-marvel-strazci-galaxie-2-a-dalsi-5
Pak konečně dojde na třetí Avengers. Respektive na třetí a čtvrté, protože bude film rozdělen do dvou částí. Avengers: Infinity War – Part I. nás čeká 4. května 2018, bráška se do kin podívá 3. května 2019 (ten Fázi 3 i zakončí). Oba filmy budou pojednávat o velkolepé válce proti mocnému Thanosovi.
marvel-odtajnil-fazi-3-cekaji-nas-black-panther-captain-marvel-strazci-galaxie-2-a-dalsi-6
Po Part I. ožije hrdinka Carol Danvers aka Captain Marvel, což je trochu překvapivé. Očekávalo se, že první marvelovský ženský celovečerák si urve Black Widow. Asi s ní má studio jiné plány. Film uvidíme 6. července 2018.
marvel-odtajnil-fazi-3-cekaji-nas-black-panther-captain-marvel-strazci-galaxie-2-a-dalsi-7
Do kin se podávají i Inhumans. O kom to mluvíme? Jde o superhrdinský tým podobný X-Menům, nejsou to ale mutanti. Zvláštní schopnosti získávají vystavením se mlze zvané Terrigen, kdy pak každý umí něco jiného. Inhumans se do kin dostanou 2. listopadu 2018. No a 6. července 2018 celou Fázi 3 uzavře již zmíněná druhá část Avengers: Infinity War - Parti II..
marvel-odtajnil-fazi-3-cekaji-nas-black-panther-captain-marvel-strazci-galaxie-2-a-dalsi-8
Obrázek galerie #2
         
Marvel: poznáte, kdo je na fotce?
Obrázek článku