Nová Vrána se začne natáčet příští rok s Lukem Evansem v hlavní roli

Nová Vrána se začne natáčet příští rok s Lukem Evansem v hlavní roli
Vrána | Buena Vista International
Loni v červenci autor předlohy James O'Barr, který na novou filmovou verzi Vrány dohlíží jako konzultant (díky bohu za to), uvedl "Pro fanoušky Vrány je důležité vědět, že společnost Relativity, režisér F. Javier Gutiérrez, Luke Evans a celý tým usilovně pracují na nové adaptaci komiksu. Věřím, že tento snímek bude stát po boku Brandonova filmu (původní Vrána s Brandonem Leem ) jako platné umělecké dílo. Na spolupráci na projektu se těším."
Protože se od té doby nic konkrétního nedělo, řada lidí měla projekt za mrtvý (ostatně, ve výrobě už je dobrých pět let). Dost možná ale jen studio čekalo na vhodný moment. Okno se otevřelo ve chvíli, kdy Evans vstoupil do kin jako Drákula: Neznámá legenda a je z toho celosvětový hit. A v Relativity konečně stanovili začátek natáčení: Kamery se spustí na jaře příštího roku.
Pokud skutečně vše dopadne podle plánu (přeci jen je jistá zdravá skepse na místě), znamená to, že na natáčení třetího Kruhu, který má taktéž Gutiérrez točit, nedojde dříve než v roce 2016. Samara se tedy ještě chvíli nevrátí.