Remake hororu Cabin Fever vzniká za dost absurdních podmínek

Remake hororu Cabin Fever vzniká za dost absurdních podmínek
Natáčení obou pokračování by mělo probíhat současně. Patient Zero (Pacient nula), který letos na začátku roku skutečně vyšel, je o výletní lodi, jež se při plavbě Karibikem srazí s opuštěným plavidlem. Náraz uvolní virus a poklidná plavba se zvrhne v boj o přežití. V Outbreak (Propuknutí) jsme se měli podívat na pevninu. Hlavním hrdinou by byl doktor, který společně se svou rodinou přicestuje na ostrov v Karibiku, aby řešil šířící se chřipku (=tedy známý virus). Na Outbreak nakonec, minimálně v nejbližší době, nedojde.
Místo pokračování nás čeká remake a to dost nezvyklý: Bude se natáčet podle scénáře původního filmu. Ne podle upraveného, nebo přepracovaného, ale úplně stejného, s nímž v roce 2002 scenárista/režisér Eli Roth uspěl.

Trailer na Cabin Fever (2002):

To je prostě... zvláštní. Pravda, není to úplně poprvé, co se něco takového zkouší (viz otrocký přepis kultovního Psycha od Gus Van Santa z roku 1998), ale zatím nikdo nedokázal, že má tenhle "záběr po záběru" remake smysl.
Díky tomu, že se nemusí řešit scénář, se nicméně věci hýbou neuvěřitelně rychle kupředu. Natáčení by mělo v Portlandu v Oregonu odstartovat již tento týden (!), přičemž sám Roth se spokojí s pozicí producenta. Režii dostal na starost nepříliš zkušený Travis Zariwny a hlavní role by si měli rozebrat herci, o kterých pravděpodobně nikdo nikdy neslyšel (takže jsou hrozně levní).
Ambice tu očividně nejsou nějak vysoké, ale třeba remake příjemně překvapí.