Scarlett Johansson skutečně přebírá hlavní roli v Ghost in the Shell

Scarlett Johansson skutečně přebírá hlavní roli v Ghost in the Shell
Po několika měsících vyjednávání přijala Scarlett hlavní roli v hrané filmové verzi klasické mangy Ghost in the Shell (v originále 攻殻機動隊, Kókaku kidótai) od Masamuna Širó. Převzala tak roli po Margot Robbie, o které v DreamWorks uvažovali minulý rok. Snímek sice ještě nedostal zelenou, lze si ale jen těžko představit studio, které by nepustilo dál projekt s jednou z nejžádanějších hereček současnosti a s podporou Stevena Spielberga v zádech (slavný režisér se o natočení Ghost in the Shell snaží již několik let).
Jen dodám, že hlavní hrdinkou výše zmíněné mangy je dívka jménem Motoko. Ta je schopná nadlidských výkonů díky tomu, že je její tělo téměř celé mechanizované. Organické jsou pouze mozek a část míchy.
prevezme-scarlett-johansson-manga-ghost-in-the-shell
Filmová práva se podařilo tvůrcům získat již před lety a cílem bylo využít k natáčení nejnovější 3D technologii. Producenty tohoto futurologického thrilleru o členech tajné skupiny agentů bojujících proti zločinům v oblasti moderních technologií budou Avi Arad a Steven Paul. Režie se ujme Rupert Sanders (Sněhurka a lovec) podle scénáře Williama Wheelera (Skandál).