SOUTĚŽTE o lístky na pražskou předpremiéru Johna Wicka!

SOUTĚŽTE o lístky na pražskou předpremiéru Johna Wicka!
Keanu Reeves
Příběh bývalého zabijáka (Keanu Reeves), který se mstí kvůli smrti roztomilého štěněte... Taky vám to přijde ujeté? Tak pozor, aby vám spolu s Johnem Wickem (2014) neujel vlak v podobě největší akční události filmové sezony. Z recenze Tomáše Chvály: "John Wick vzpomíná filmy Johna Woo v jeho vrcholné formě. Je to "krvavý balet" v té nejlepší možné podobě, navíc okořeněný o zřejmě největší počet headshotů, jaký kdy hollywoodský akční film zažil. Že se tu na akci nešetří, potvrzuje i počet lidí, které John odpraví - finální číslo se blíží rovné stovce. To se jen tak nevidí." To mi přijde jako dostatečná motivace zúčastnit se soutěže o pražskou předpremiéru Johna Wicka...
Chad Stahelski, Keanu Reeves, Adrianne Palicki, David Leitch
A nyní již k soutěžní otázce:
Herec Keanu Reeves je populární mezi fanoušky televize MTV. Dostal od nich hned několik cen za role ve třech snímcích. O jaké filmy jde?
Své odpovědi zasílejte na soutez@kinobox.cz do neděle 19.10.2014 do 23:59. Pět z vás obdrží dvě vstupenky na předpremiéru, která se uskuteční v úterý 21.10. od 19:00 v pražském kině Cinema City Flora.
Výherce budeme informovat v pondělí 20.10. e-mailovou zprávou.