Na Indina Jonese 5 dojde možná mnohem dřív, než si myslíme

Na Indina Jonese 5 dojde možná mnohem dřív, než si myslíme
| Paramount Network
Dvorní kameraman Stevena Spielberga Janusz Kaminski nyní prolomil ledy během rozhovoru pro Variety, v němž řekl, že jeho dalším projektem bude pátý Indiana Jones. Žádný restart, ani neurčitý název, skutečně potvrdil pětku. Harrison Ford tudíž u role legendárního archeologa nejspíš zůstane.
Respektive určitě ze série nezmizí, dost možná ale dojde k předání žezla někomu mladšímu. Jakkoli budu podobné střídání vnímat bolestně, Ford už opravdu není nejmladší a je to na něm bohužel znát. Je mu 72 let a v Expendales vypadal, že každou chvíli na place umře. Možná si říkáte "V Indiana Jones a Království křišťálové lebky to zvládal", což je pravda. Ale od čtyřky uteklo už 6 let. A čas, bohužel, zkrátka zastavit nejde.
V ideálním světě by studio ukecalo k návratu i Shiu LaBeoufa, ten nicméně ukázal Hollywoodu prostředníček a je nepravděpodobné, že by na tom chtěl něco v blízké době měnit. Pátý Indiana Jones každopádně bude a pokud ho má Kaminski hned jako další projekt, možná už nebudeme čekat dlouho.
Obrázek článku