Ledové království bude pokračovat v tradici kraťasů. Po svatbě Lociky a Evžena nás čeká nový příběh Anny a Elsy.

Ledové království bude pokračovat v tradici kraťasů. Po svatbě Lociky a Evžena nás čeká nový příběh Anny a Elsy.
Na vlásku | Walt Disney Studios
Po pravdě řečeno si ani nepamatuji, kdy nějaká filmová píseň spustila takovou lavinu vtipných videí a vlastních verzí jako právě ústřední píseň této pohádky. Disney si může spokojeností mnout ruce. Tento tah se studiu jednoduše povedl a Ledové království sklidilo ohromný úspěch.
Ledové království
Anna a Elsa | Disney
Navíc jsme u studia Disney, takže je jasné, že jen jedním snímkem to rozhodně neskončí. První počítačově animovaná pohádka tohoto studia Na vlásku se záhy dočkala svého kraťasu Na vlásku šťastně až navěky, který je více než dostatečně prdlý, aby pobavil a vsadil na nejoblíbenější postavičky filmu - chameleona Pascala a koně Maxima. A stejné pocty se dočká i Ledové království. Walt Disney Animation oznámilo, že se kraťas bude jmenovat Frozen Fever a jeho premiéra je v plánu na jaro příštího roku.
Ledové království
Ledové království | Disney
Samozřejmě se můžeme těšit na Annu, Elsu, Olafa, Kristoffa a Svena, které čeká nové dobrodružství. Anna má narozeniny a Kristoff s Elsou se jí snaží přichystat nejlepší oslavu jejího života. A jak už jsme se přesvědčili právě u svatby Lociky a Evžena, oslavy vždy neprobíhají úplně podle plánu. Prsty v tom však tentokrát nebudou mít zvířátka nebo sněhulák, ale Elsiny nevypočitatelné kouzelné schopnosti...
Režírovat budou podruhé Jennifer Lee a Chris Buck. Všichni se mohou těšit i na zcela novou píseň z dílny Roberta Lopeze a Kristen Anderson-Lopez.