Místo pokračování Četnických humoresek nás čekají Četnické trampoty

Místo pokračování Četnických humoresek nás čekají Četnické trampoty
Novým kriminálním seriálem chceme navázat na úspěch Četnických humoresek, děj se také odehrává v období první republiky a v hlavních rolích vystupují četníci. Tím však podobnost s Četnickými humoreskami končí,“ říká kreativní producent David Ziegelbauer a upřesňuje: „V naší tvůrčí skupině jsme uvažovali nad možností pokračovat v Četnických humoreskách. Postupem času jsme ale vyvinuli námět, který má sice s původním seriálem několik společných motivů, ale pouze v obecné rovině. Jde o zcela samostatný projekt.“ Tolik k propojení s původním seriálem, který patří k tomu nejlepšímu, co v televizi za posledních 20 let (v rámci české tvorby) vzniklo.
Ústřední dvojicí nového seriálu je tým mladých četníků v podání Roberta Hájka a Martina Donutila, kteří vyšetřují v lázeňském městečku na jihu Moravy v období první republiky. Na seriálu se podílí hned několik tvůrců Případů 1. oddělení, tudíž nás snad čeká důstojný nástupce Humoresek.
V galerii článku najdete první fotky z natáčení. Pokud vás seriál zaujal, můžete sledovat četnický videoblog, kde budou pravidelně doplňována videa.