Třetího dílu eRkové akční komedie Kick-Ass se jen tak nedočkáme

Třetího dílu eRkové akční komedie Kick-Ass se jen tak nedočkáme
O tři roky později vzniklo pokračování. A mělo problémy. Nejprve se Jim Carrey odmítl zúčastnit jakékoliv propagace filmu, dále veřejně prohlásil, že se stydí za společnost, která ho uvedla do kin. Poté autor comicsové předlohy Mark Millar přirovnal znásilnění k dekapitaci a uvedl, že je to naprosto normální. Tím pobouřil mnoho lidí. Také kritici film odsoudili a někteří mu dali nálepku "totálně katastrofální" či "naprosto nedomyšlené".
tretiho-dilu-erkove-akcni-komedie-kick-ass-se-jen-tak-nedockame-1
A jak to vypadá s pokračováním? Chloë poskytla rozhovor pro Digital Spy během propagace svého nového snímku Zůstaň se mnou (If I stay) a třetí díl poslala rovnou do kopru. Kick-Ass si v kinech vedla mizerně (60 mil. - studio si věřilo na stovku) a umístil se na prvním místě v počtu pirátských stažení v roce 2013. A toto podle ní bylo pro film osudné. Uvedla, že lidi si raději film stáhnou, než aby navštívili kino. Všichni ale víme, že to není tak úplně berná mince - snímky jako Hobit: Neočekávaná cesta, Nespoutaný Django či Terapie láskou se také řadily do čela pirátských stahovaných filmů, přesto v kinech  bodovaly na plné čáře. Rok 2013 byl naopak velmi plodný.
Nakonec Chloë dodala, že s postavou Hit-Girl je pravděpodobně konec a třetího dílu Kick-Ass se podle jejích slov (minimálně s ní) nedočkáme.
Romantický snímek Zůstaň se mnou si odbude českou premiéru 18.9.2014.