David Lynch připravil pro fanoušky Twin Peaks Blu-ray hostinu!

David Lynch připravil pro fanoušky Twin Peaks Blu-ray hostinu!
david-lynch-pripravil-pro-fanousky-twin-peaks-blu-ray-hostinu
Nejde ani tak o to, že na discích Blu-ray se zjeví postupně celý seriál, ale skutečným překvapením je nově okořeněný prequel seriálu – celovečerní film Twin Peaks: Ohni se mnou pojď. David Lynch, který se v poslední dekádě věnuje spíše duchovním disciplínám, než rozšiřování své filmografie, se rozhodl k prequelu přibalit i vystřižené scény. A radujme se, není jich málo. Vlastně by vydaly rovnou na další celovečerní film - jde o celých 90 minut!
Podle slov osmašedesátiletého režiséra nebylo jednoduché dát scény dohromady. Především pak z hlediska autorských práv. Trvalo zhruba osm let, než se dospělo k dohodě, že tato lahůdka pro fanoušky Twin Peaks může vzniknout. Jako temné můry před spaním si ji lynchovští ctitelé mohou pouštět od 29.července 2014, kdy na Blu-ray discích snímek vyšel.
david-lynch-pripravil-pro-fanousky-twin-peaks-blu-ray-hostinu-1
Vstup Davida Lynche do světa meditací a dalších duchovních disciplín nijak neodrazuje jeho fanoušky v očekávání, jaké další temné závěsy svých hrdinů ve filmu poodhalí. Režisér se ovšem nehodlá za kameru pouštět jen proto, že si to fandové přejí. Momentálně se věnuje malování a na film, prý, nemá momentálně ani to nejmenší pomyšlení. Ale kdo si počká, ten se dočká, dodáváme my.