SOUTĚŽ pro fajnšmekry. Foťte a vyhrajte 2 noční pasy na stylový Noir Film Festival.

SOUTĚŽ pro fajnšmekry. Foťte a vyhrajte 2 noční pasy na stylový Noir Film Festival.
| 1955 MGM
Kompletní program festivalu najdete na jeho temném webu. Přes den můžete vyrazit do okolních lesů - poblíž je pověstný přívoz Oty Pavla, Zpropadený zámek nebo Čertovy Skály. A večer si užijete neméně atmosferické snímky, třeba boxerský noir Polibek vraha (1955) od mladičkého Stanleyho Kubricka.
Polibek vraha
Polibek vraha (1955) | 1955 MGM
Tenhle soustředěný režisér se na vás dívá z titulní fotky článku, jako fotograf začínal a my vás proto vybízíme k účasti v naší poněkud netradiční černobílé soutěži. Vítěz získá 2 Noční pasy na Noir Film Festival (čtvrtek - sobota, celkem 5 projekcí - 3 večerní a 2 půlnoční /v pátek a sobotu) a 1 láhev vína Pinot noir ze speciální festivalové edice od Chateau Valtice.
Woody Harrelson, Matthew McConaughey
Matthew McConaughey a Woody Harrelson v seriálu Temný případ (2014) | Warner Bros.
Soutěžní otázku jsme si pro vás tentokrát nepřipravili. Kdo se tedy na festival vypraví?
Odpověď je nasnadě. Na e-mailovou adresu soutez@kinob
Stanley Kubrick
Stanley Kubrick
ox.cz zasílejte do tohoto čtvrtku 7.8.2014 do 23:59 černobílé fotografie s tematikou filmu noir. Vítány jsou originální portréty drsňáků, femme fatale, no zkrátka nezapomenutelné výjevy, které se člověku vpálí do paměti. Fotograf a režisér Stanley Kubrick byl perfekcionista, ale vy se toho nebojte, zasílejte nám snímky ze smart phonů, ipadů, digitálních fotoaparátů... Komponujte, exponujte, foťte. Vaše příspěvky zveřejníme po uzávěrce soutěže v anketním článku. Kdo bude v anketě nejúspěšnější, vyrazí do křivoklátských lesů. Mazaný Filip s vámi.