Hollywoodské hvězdy kdysi měly tyhle práce. Tipnete si, které?

Hollywoodské hvězdy kdysi měly tyhle práce. Tipnete si, které?
Šerifové | 1998 Warner Bros.
Jejich odhodlání to nevzdat a vzít práci, která může být i pro někoho směšná nebo nedůstojná, je vskutku obdivuhodná a cesta k současné slávě a bohatství tedy zasloužená.
Než se Brad Pitt začal živit jako herec, dělal kuřecího maskota pro fastfood El Pollo Loco. Poněkud ironie, že? Jeden z nejhezčích herců měl tvář schovanou za maskou obřího plyšového kuřete. Aspoň ho nikdo nepoznal.
Brad Pitt
Brad Pitt | Warner Bros.
Whoopi Goldberg pracovala v márnici a jejím úkolem bylo zařídit, aby mrtvoly vypadaly hezky. Byla tedy jakousi kostymérkou a maskérkou mrtvol.
Whoopi Goldberg
Purpurová barva
Channing Tatum pracoval jako striptér a ve své herecké kariéře toho náležitě využil. Na základě jeho zážitků a zkušeností vznikla komedie Bez kalhot, měla ohromný úspěch a k jejímu pokračování právě vzniká scénář.
Matt Bomer, Joe Manganiello, Channing Tatum
Bez kalhot
Gene Simmons učil na základní škole. Nezbývá než doufat, že mezi žáky nechodil v masce, která ho jako člena skupiny Kiss proslavila. :-) Na druhou stranu, kdo z nás by nechtěl mít za učitele takovou rockovou hvězdu?
osmicka-nejpodivnejsich-zamestnani-slavnych-celebrit
Gene Simmons | YouTube
Matthew McConaughey dělal během výměnného studijního pobytu v Austrálii čističe kurníků na farmě. Jako student v zahraničí si asi příliš vybírat nemohl.
Matthew McConaughey
Bahno z Mississippi
George Clooney prodával boty! Nevím, jak to bylo v době jeho působení s obratem daného obchodu, ale dnes by v takové pozici vydělával neuvěřitelné sumy. Jen si představte, že přijdete do obchodu s botami, ujme se vás George a bude hodnotit, jak vám bota sedí nebo vám ji pomůže i nazout... Možná, že někdo z jeho zákazníků má dodnes nějaký ten pár botek doma.
George Clooney
George Clooney
Než začal Rod Stewart svou hudební kariéru, vystřídal řadu zaměstnání, neboť ho v 15 letech vyhodili ze školy. Nejdříve maloval plakáty, ale jelikož je barvoslepý, velmi záhy dostal padáka a musel zkoušet své štěstí jinde. Rozvážel noviny, kompletoval rámy, dělal asistenta elektrikáře. Nejslavnější se ale stala fáma o tom, že dělal hrobníka. Není tomu tak. Několik sobot pomáhal na hřbitově s vyměřováním pozemků, ale hrobníka nikdy nedělal.
osmicka-nejpodivnejsich-zamestnani-slavnych-celebrit-1
Rod Stewart | www.wegow.com
Christopher Walken byl krotitelem lvů v cirkuse. U tohoto charismatického muže mě to ani příliš nešokuje. Jeho pronikavé oči a osobnost si jistě šelmy snadno podmanily. Ostatně, na diváky obojí funguje dodnes.
Christopher Walken
Sedm psychopatů | Momentum Pictures