Reboot Mumie je stále ve výrobě a nezůstane sám: Odstartuje vlnu filmů s monstry

Reboot Mumie je stále ve výrobě a nezůstane sám: Odstartuje vlnu filmů s monstry
Mumie | 1999 Universal Pictures
Bude nově angažovaný Alex Kurtzman oním mužem, který u projektu skutečně vydrží a snímek natočí? Studio tomu věří a dokonce již stanovilo datum premiéry na 22. května 2016. Kurtzman by měl mít zájem o to u režie nové Mumie zůstat, neboť se zatím dostal k celovečerní režii jen jednou a to v případě komorní dramady Lidé jako my. Kdyby jeho Mumie uspěla, byla by to vstupenka do první ligy, kde se točí velké filmy za ještě větší peníze.
reboot-mumie-je-stale-ve-vyrobe-natoci-ho-alex-kurtzman
Mumie z roku 1932
Nová Mumie bude naprosto ignorovat původní trilogii s Brendanem Fraserem. Vycházet se tentokrát bude ze stylu původní Mumie z roku 1932, což znamená, že by měla významnou roli sehrát hororová atmosféra. Mumie navíc odstartuje vlnu monster filmů.
Postupně se do kin podívají i Dracula, Frankensteinovo monstrum, Frankensteinova nevěsta, Neviditelný muž, Vlkodlak a Netvor z Černé laguny, přičemž po "sólovkách" by měla následovat i týmovka. Chápete správně, v Universalu chtějí na legendární monstra použít "Marvel mustr". Těžko říct, jestli tohle bude fungovat, ale kdyby to studio vzalo za správný konec, mohla by vzniknout zatraceně zajímavá filmové série.