Simpsonovi a Griffinovi se porvou nejen o diváky. Přinášíme videoukázku z nadcházející série.

Simpsonovi a Griffinovi se porvou nejen o diváky. Přinášíme videoukázku z nadcházející série.
V této epizodě přijedou Griffinovi do Springfieldu. Homer si dobře porozumí s Peterem a Bart zase se Stiwiem. Idilické souznění dvou animovaných světů se však změní v bitvu kvůli oblíbené značce piva. Pětiminutová ochutnávka z tohoto dílu vám prozradí víc.
Homer s Peterem neválčí jen aby obhájili oblíbené pivo, ale především kvůli sledovanosti. Přestože oba seriály vychází z produkce 20th Century Fox, neustále bojují o diváky.
simpsonovi-a-griffinovi-se-porvou-nejen-o-divaky-prinasime-videoukazku-z-nadchazejici-serie-2
25. sérii Simpsonových v USA průměrně sledovalo 5 milionů diváků. Zatímco první úspěšnější polovina série dosáhla až k vrcholu 12 miliónů diváků při premiéře 9. epizody, v té druhé seriál nepřesáhl hranici 4,5 miliónů diváků. Oproti tomu si Griffinovi drželi téměř stálou sledovanost kolem průměru 4,7 miliónů diváků.
simpsonovi-a-griffinovi-se-porvou-nejen-o-divaky-prinasime-videoukazku-z-nadchazejici-serie-4
Otázkou zůstává, o čem bude zbytek epizody, když už jsme podstatnou část viděli? Neberou si tím tvůrci seriálu tak trochu vítr z plachet? Každopádně je celý počin krokem ke zvýšení sledovanosti, jestli rozumný nebo zoufalý, posuďte sami. Pokud při něm vznikne další skvělá epizoda, pak není o čem diskutovat.