Debutový trailer na třetí řadu Arrowa dorazil

Debutový trailer na třetí řadu Arrowa dorazil
V první minutě nám upoutávka pouze připomíná důležité události z první a druhé série, což jako úvod k začátku "opravdového" traileru působí velmi povedeně. V ukázce máme možnost vidět Karla Yunea, který si zahraje Maseo Yamashiro, dalšího mentora mladého Olivera Queena. Můžeme se na něj těšit ve flashbacích, které se, jak jsme měli možnost vidět na konci druhé sezóny, budou odehrávat v Hong Kongu. Podívejte se sami.
Arrow
Trailer představuje i Brandona Routha jako Raye Palmera alias Atom
debutovy-trailer-na-treti-radu-arrowa-dorazil
a. Ray je inteligentní vědec, který byl i členem Justice League. Jeho speciální schopností je, že se dokáže zmenšit do velikosti krabičky od cigaret. Jeho vědomosti mu pomohly vytvořit i neviditelný superhrdinský kostým, který je vidět pouze když se zmenší. Jeho poznatky by mohli velmi pomoci i Flashovi, který teď rozhodně potřebuje pár rad ohledně jeho nově nabytých sil. 
Co tu máme dále? No, je tu Laurel, která nejspíše podniká s Oliverem, Roy ve svém vlastním superhrdinském obleku střílícím šípy po zločincích, Felicity, která s radostí přijímá Oliverovu nabídku na rande, a usměvavý Quentin Lancey v policejní kapitánské čepici.
Myslím si, že věta na konci traileru nepřehání a třetí série by mohla být opravdu epická. Jak jste na tom vy? Zůstáváte jen u DC filmů, nebo se vám zalíbily i seriály?