Fargo oficiálně dostává druhou sérii

Fargo oficiálně dostává druhou sérii
Nastanou ale velké změny. Stejně jako s oblíbené hororové show American Horror Story se i u Farga v každé sérii dočkáme nové zápletky a nových herců. Tento moderní seriálový styl (již zmíněné American Horror Story nebo třeba fenomenální True Detective) nejenže dává naději novým talentovaným hercům se dostat do podvědomí diváků, ale i již zkušeným a známým celebritám zahrát si v úspěšné televizní show a mít jistotu toho, že za rok budou mít čas vrátit se zpátky na plátna kin a neseknout se v jedné TV show (i když ona se ta televizní práce finančně rozhodně vyplatí víc).
fargo-oficialne-dostava-i-druhou-serii
Ale vraťme se zpátky k Fargu. Stanice oznámila, že se dějová linka druhé série zaměří na události, které se staly před sérií první (prequel). Hlavní postavou bude Lou Solverson, otec policistky Molly, který vlastní restauraci. 
fargo-oficialne-dostava-i-druhou-serii-1
Netušíme, co bude Lou přesně vyvádět, ale je jasné, že se znovu dočkáme nějakého dalšího zločinu. V první sérii jsme se dozvěděli, že Louova žena a Mollyina matka zemřela, takže se možná bude jednat právě o její vraždu.