Seriáloví Arrow a Flash se v Justice League neobjeví. Filmy a seriály zůstanou oddělené.

Seriáloví Arrow a Flash se v Justice League neobjeví. Filmy a seriály zůstanou oddělené.
Televizní seriál the Flash se soustředí na vědce Barryho Allena, který je zasažen bleskem a díky tomu se stane hrdinou Flashem.
Johns se na tiskové konferenci TCA (Television Critics Association) nechal slyšet: „V seriálech Arrow a The Flash uvidíte spoustu DC postav. Ale neuvidíte Batmana nebo Supermana. Zrovna produkujeme Batman v Superman, takže uvidíte postavy jako jsou Atom nebo Firestorm, ale televizního Batmana nebo Supermana zrovna teď ne. Je to samostatný vesmír, takže filmoví tvůrci mohou vyprávět příběh, co se nejvíce hodí pro film. Mezitím budeme objevovat něco jiného v jiné části DC Universa. Filmové a seriálové vesmíry nebudeme spojovat.“
serialovi-arrow-a-flash-se-v-justice-league-neobjevi-filmy-a-serialy-zustanou-oddelene
Televizní seriál the Flash se soustředí na vědce Barryho Allena, který je zasažen bleskem a díky tomu se stane hrdinou Flashem.
Narozdíl od Marvelu, kde jsou Agents of S.H.I.E.L.D. a další chystané seriály doplněním filmů, budou televizní hrdinové DC plnohodnotnou samostatnou jednotkou, která umožní tvůrcům zaměřit se i na méně známé hrdiny a příběhy, zatímco filmy se budou věnovat velikánům. Neznamená to ale, že se známější tváře nikdy nemusí objevit. Jiný vesmír znamená i jiné herce a seriál tak nemusí kopírovat filmy.
Prezident televizní stanice CW, Mark Pedowtiz, odpověděl na otázku o možném seriálu Wonder Woman: „Pokud bude k dispozici pro televizní zpracování a dostaneme pořádný scénář, tak to uděláme. Jednou z krásných věci je, že spousta dalších televizních stanic vytvořila své vlastní komiksové postavy díky úspěchu Arrow. Takže pro naše účely je to bohatá předloha, známe mytologii a pokud máte správného superhrdinu, tak do toho jděte.“

Trailer k seriálu The Flash:

Velké propojení světů, ve které doufaly spousty fanoušků, se tak nakonec konat nebude. Možná trochu škoda, ale ukazuje to, že DC preferují kvalitu před kvantitou. Oddělené vesmíry si nebudou navzájem překážet a tvůrci se tak mohou soustředit na kvalitní příběhy. Tolik teorie. Podle zvěstí o Batman v Superman nebo traileru na The Flash to ale nevypadá, že by oddělené světy trpěly.