Bude z Marka Ruffala poručík Columbo v celovečerním filmu?

Bude z Marka Ruffala poručík Columbo v celovečerním filmu?
Columbo | ABC
Ukázalo se, že je nejen ohromným fanouškem televizního seriálu Columbo, ale dost možná i vyvíjí jeho celovečerní variantu. A dokonce má již jasno o tom, kdo by mohl slavného poručíka hrát - stále populárnější Mark Ruffalo:
bude-z-marka-ruffala-porucik-columbo-v-celovecernim-filmu-2
Překlad: Probudil jsem se ráno a pořád mám v hlavě Marka Ruffala jako nového Columba. Proč k tomuhle už nedošlo?
Fanoušci okamžitě zareagovali, což vedlo k následujícímu tweetu Ruffala:
bude-z-marka-ruffala-porucik-columbo-v-celovecernim-filmu-4
Překlad: Ed Soloman mě kvůli tomu kontaktoval před měsícem. Přemýšlíme o filmu.
A tím to nekončí. Tweety pokračovaly a Gary upustil uzdu fantazii:
bude-z-marka-ruffala-porucik-columbo-v-celovecernim-filmu
Pro koláž použil Whitta záběr z krimi Davida Finchera Zodiac.
A aby toho nebylo málo, podráždil Garry fanoušky možností, že by celovečerní varianty mohl jako režisér zhostit Duncan Jones (Moon):
bude-z-marka-ruffala-porucik-columbo-v-celovecernim-filmu-1
Překlad: Já píšu, ChlapCoNatočilMoon režíruje, Mark Ruffalo hraje. NOVÝ COLUMBO MUSÍ BÝT.
Zatím se žádné studio nevyjádřilo, že by si film skutečně objednalo. Samotný poručík by si ale zasloužil druhou šanci (respektive by to mohlo fungovat v případě, že by ho hrál Ruffalo, který se na roli výborně hodí).
Columbo
Columbo | NBC
Pro ty z vás, kteří se narodili o něco později: Columbo byl populární televizní seriál, jenž běžel v letech 1971 až 2003. Vyprávěl o výjimečném vyšetřovateli, který "hrál hlupáka", aby vždy vrahy nachytal na švestkách. Show byla mimo jiné unikátní tím, že bylo na začátku většiny dílů ukázáno, kdo zabíjel. Sama postava byla mimo jiné charakteristická poněkud zanedbaným vzhledem, doutníkem a oprýskaným Peugeotem 403 Cabriolet. Seriálem se dodnes tvůrci nových detektivek inspirují a vzhledem k tomu, že nikdy nedošlo na Columbův oficiální finální případ (scénář byl hotový, ale televize nakonec bohužel neměla zájem), vzkříšení se přímo nabízí.
Osobně jsem obrovským fanouškem seriálu a poslední natočená epizoda Columbo má rád noční život pro mě nikdy nefungovala. Tak proč nezkusit odkaz nějak rozšířit? Ano, Peter Falk byl v roli jedinečný a bude obtížné vstupovat do jeho bot. Ruffalo by to ale zvládnout mohl. Nebo nesouhlasíte?
Obrázek článku