Velká šestka představuje své hrdiny na prvních obrázcích a teaseru

Velká šestka představuje své hrdiny na prvních obrázcích a teaseru
Hlavními hrdiny příběhu jsou mladý génius Hiro a jeho nejlepší kamarád - robot Baymax. Ti se s pomocí skupinky kamarádů musí pokusit zachránit své město San Fransokyo před zničením. Nepravděpodobný tým hrdinů má však jednu výhodu - geniální vynálezy, které jim v jejich snaze pomohou.
Studio Disney před několika měsíci zveřejnilo první obrázky ze snímku, na kterých figurovala ústřední dvojice Hiro a Baymax a k dispozici je i první zábavný teaser trailer. Nyní k tomu všemu však přibyl ještě bonus - série nových obrázků představující jednotlivé hrdiny Velké šestky a navíc i informace o nich. Napřed začneme zmíněnou upoutávkou:
Velká šestka
A nyní se můžeme vrhnout na jednotlivé hrdiny:
Hiro Hamada je génius přes roboty. Jeho výtvory bojují v temných koutech města San Franskyo. Jeho bratr Tadashi o jeho talentu ví a přemluví bratra, aby se přihlásil ke studiu na Technologickém institutu. Tragické události ale vše změní a Hiro se musí spolehnout na robota jménem Baymax. Stávají se z nich nerozluční přátelé a tým hrdinů na velmi důležité misi.
Velká šestka
Baymax byl stvořen, aby se staral. Jeho úkolem je dohlížet na zdraví, jediným skenem dokáže rozpoznat stav pacienta a vyléčit téměř každé onemocnění. Baymaxe vytvořil Hirův bratr Tadashi ve snaze o revoluci ve zdravotnictví. Pro Hira je ale něčím víc. Stačí jen několik úprav jako raketová pěst, super síla a raketové trysky umožňující létat a hrdina je na světě.
Velká šestka
Fred je velký fanoušek komiksů a příšerek. Ani na chvíli neváhá a přidává se k Velké šestce. Jeho mozek je plný nápadů. Má i velmi zajímavé druhé já - zuřivou Fredzillu s tesáky, neuvěřitelně vysokými skoky a tlamou chrlící oheň.
Velká šestka
Go Go Tomagová je rychlá, drsná, sportovně založená a věrná až do morku kostí, ale příliš toho nenamluví. Nesmí chybět žvýkačka a sarkasmus, který z ní dělá tak trochu ženskou verzi drsňáka Clinta Eastwooda. Go Go je majitelkou disků umožňujících neuvěřitelně rychlou magnetickou levitaci. Své disky může požívat nejen na jízdu, ale i jako štíty a zbraně.
Velká šestka
Velká šestka
Wasabi je super chytrý, ale i trošku neurotický chlapík, když ho ale Hiro nejvíce potřebuje, neváhá a připojí se k jeho týmu. Wasabi ovládá bojová umění a vlastní speciální ruční zbraně s plazmovými lasery.
Velká šestka
Honey Lemonová studuje chemii. Její vizuální podoba může být trošku zavádějící, stejně jako její sladké jméno. Honey je velmi chytrá, schopná a její znalosti v oblasti alchymie jí umožňují vytvářet lektvary všech možných druhů. Díky nim dokáže dostat svůj tým snad z každé polízanice.
Velká šestka
Kromě Velké šestky se ve snímku setkáme i s dalšími důležitými postavami. Studio Disney jejich obrázky sice nezveřejnilo, popis ale k dispozici máme.
Tadashi Hamada je dobrý člověk. Baymaxe vytvořil, aby mohl pomáhat lidem po celém světě. Jako starší bratr má nesmírně důležitou roli v životě Hira. Každé dítě potřebuje k někomu vzhlížet a Hiro vzhlíží právě k němu.
Teta Cass je přepracovaná, ale vždycky podporující společnice Hira a Tadashiho. Je majitelkou oblíbené pekárny a kavárny a je neuvěřitelně hrdá na oba své synovce. Vždy se ráda zasměje a její náruč je vždy připravena obejmout a nabídnout výborné domácí jídlo.
Profesor Robert Callaghan vede robotický program na Technologickém institutu v San Franskyu. Je to Tadashiho učitel a rádce. Když Hiro navštíví univerzitu poprvé, navrhne mu, aby svou geniální mysl nasměroval lepší cestou.
Alistair Krei je neslavnějším studentem Technologického institutu a majitelem největší technologické společnosti na světě - Krei Tech. Jeho cílem je vždy získat to nejnovější na trhu. Hirova vynalézavost ho velmi zaujme.