Jerry Bruckheimer: Scénář Pirátů z Karibiku 5 je hotový, Lovci pokladů 3 a Mizerové 3 jsou stále ve výrobě

Jerry Bruckheimer: Scénář Pirátů z Karibiku 5 je hotový, Lovci pokladů 3 a Mizerové 3 jsou stále ve výrobě
Mizerové 2
Předně potvrdil, že scénář Pirátů z Karibiku 5 je hotový a máme se prý těšit na návrat k čistě pirátskému žánru, kde nebude žádný Davy Jones, naklonovaný Jack a podobné šílenosti. V zásadě by se měla pětka stylem přiblížit prvnímu dílu, což nejspíš znamená i snížený rozpočet. Na vlnách podivna sice vydělalo miliardu celosvětově, současně šlo ale o nejméně úspěšný díl série ve Státech. Pětka tudíž nemá úplně na růžích ustláno.
Will Smith, Martin Lawrence
Mizerové 2
Přestože tomu poslední roky nenaznačovaly, ve výrobě jsou stále i Mizerové 3, kteří by měli znovuspojit Michaela Baye, Willa Smithe a Martina Lawrence. K filmu Bruckheimer uvedl pouze to, že by měl být scénář hotový do tří měsíců. I kdyby vyšel na výbornou, osobně si nemyslím, že se filmu dočkáme. Sladit Bayův a Smithův rozvrh (Lawrence nepočítám, žádný nemá), to nebude nic jednoduchého. A není jisté, jestli o návrat k sérii stojí.
jerry-bruckheimer-scenar-piratu-z-karibiku-5-je-hotovy-lovci-pokladu-3-a-mizerove-3-jsou-stale-ve-vyrobe-2
Na konec Lovci pokladů 3, kde se Bruckheimer před nedávnem sešel se scenáristou i režisérem, aby snímek probrali. Nic konkrétnějšího k projektu neřekl, takže pořád bod nula. V případě třetích Lovců by každopádně měli mít zájem na výsledku všichni, neboť oba díly série – navzdory tomu, že nejsou moc dobré – dohromady vydělaly osm set milionů dolarů celosvětově. A Nicolas Cage rozhodně hit potřebuje, aby se dál mohl věnovat blbým filmům.