Vlk z Wall Street to roztočí v Praze na Vltavě. Pojďte na křest DVD (SOUTĚŽ).

Vlk z Wall Street to roztočí v Praze na Vltavě. Pojďte na křest DVD (SOUTĚŽ).
Křest DVD s filmem Vlk z Wall Street (2013) proběhne ve stylu Jordana Belforta. Křtít se bude v pondělí 9. června od 18:00 hodin na parníku Vltava, který kotví v Praze u Palackého náměstí. DVD pokřtí zpěvák Matěj Ruppert, vydavatel slibuje dívku oblečenou v bankovkách, mažoretky, dívky v plavkách, tanečnice, DJe, barmanskou show...
Jonah Hill, Leonardo DiCaprio
I I další nápad je inspirován filmem. Kdo se nechá přímo na místě ostříhat strojkem dohola, dostane 500,- Kč a DVD. Po úvodním programu se parník vydá na dvouhodinovou plavbu po Vltavě. Organizátoři vyhlásili pro vstup na palubu příhodný dresscode: business nebo plavky.
Vlk z Wall Street
A co samotné DVD? Fanoušci se mohou těšit na bonusy, třeba na pohled do zákulisí natáčení. Jak vznikla kultovní scéna s Matthew McConaugheym, kdy se bouchá do prsou? Jak a čím DiCaprio přemluvil Scorseseho, aby se ujal režie filmu, do čehož se režisérovi zprvu nechtělo? Dozvíte se i to, že se herec Jonah Hill údajně snažil sehnat drogy z osmdesátých let, aby poznal rauš, který postavy zažívaly. A to je jen zlomek.
vlk-z-wall-street-to-roztoci-v-praze-na-vltave-pojdte-na-krest-dvd-soutez
Jestli si z jakéhokoli důvodu nechcete dát oholit hlavu, abyste DVD s filmem získali, nebo je vám prostě líto peněz, čtěte dál. Připravili jsme si pro vás totiž soutěž o 5 DVD s filmem Vlk z Wall Street. Stačí zodpovědět následující otázku:
Kolik sošek Oscara Vlk z Wall Street na letošním vyhlašování cen získal?
Své odpovědi zasílejte na soutez@kinobox.cz do čtvrtku 12.6.2014 do 22:00. Vlk s vámi.