Pokračování sci-fi Skyline ve výrobě, ovšem bez bratrů Strauseových

Pokračování sci-fi Skyline ve výrobě, ovšem bez bratrů Strauseových
Upřímně, výsledek nestál za moc a to přesto, že se v něm sešli seriálové hvězdičky (Dextera, Scrubs) a kočička Scottie Thompson. Zmatený scénář, statická režie, špatné vedení herců a mimózní závěr. Jediné, co stálo za zmínku, byla forma. Za střízlivý rozpočet dokázali Strauseovi nabídnout opravdu obdivuhodný vizuál (je znát, že jsou původem experti na speciální efekty a rozumně se k této profesi vrátili). Sci-fi Skyline nicméně, i přes odstrašující recenze, slušně zabodovala. Celosvětově vydělala 66 milionů dolarů, což znamená, že se rozpočet vrátil téměř 7x.
O pokračování se začalo spekulovat záhy po premiéře, v květnu letošního roku bylo potvrzeno prvním plakátem a oficiálním názvem Beyond Skyline:
Beyond Skyline
Taktéž bylo oznámeno, že se projektu neúčastní bratři Strauseovi. Jejich místo zastoupí producent a spoluscenárista jedničky Liam O'Donnell, pro něhož bude Beyond Skyline režijním debutem. Následují klíčové SPOILERY, takže kdo jedničku neviděl, ten čte dál na vlastní nebezpečí.
Původní film přežila de facto jen (pokud mě paměť nešálí) těhotná Elaine (Scottie Thompson). Ta byla na konci filmu společně se svým přítelem Jarrodem (Eric Balfour) "vsáta" do vesmírné lodi, kde mimozemšťané extrahovali z lidí mozky a následně je vkládali do vlastních těl (pravděpodobně tím oživovali nové přírůstky, těžko říct, konec filmu moc smysl nedává). Jarrod, tentokrát již v aliení formě, začal Elaine chránit.
Ale než to klopotně připomínat, proč se vlastně nepodívat přímo:
Přestože se nabízí navázat útěkem z lodi, podle posledních zpráv o tomhle pokračování nebude. Místo toho nás čeká nová postava v podání stále populárnějšího Franka Grilloa (Captain America: Návrat prvního Avengera).
Výše uvedený první plakát na druhou stranu naznačuje, že bude jeden z mimozemšťanů na naší straně a logicky by to mohl být přeměněný Jarrod. Na odpověď si ještě chvíli počkáme - snímek je zatím v pre-produkci.