Studio Warner Bros. si vyšlápne na Marvel – plánuje 9 filmů podle DC Comics!

Studio Warner Bros. si vyšlápne na Marvel – plánuje 9 filmů podle DC Comics!
Gal Gadot se jako Wonder Woman určitě neztratí.
Nikdy ale není pozdě váhy přesunout na svou stranu. Deník Wall Street Journal potvrdil, že v DC Comics mají velké plány. Vedle Batman vs. Superman a Justice League jsou v přípravě i další filmy. A nebude jich málo: „Studio Warner Bros. nyní svěřilo své hlavní hrdiny Zacku Snyderovi, který natočil Muže z oceli. Bude též natáčet Batman vs. Superman a Justice League. Dále je ve vývoji dalších devět filmů podle komiksů od DC.
studio-warner-bros-si-vyslapne-na-marvel-planuje-9-filmu-podle-dc-comics
Gal Gadot se jako Wonder Woman určitě neztratí.
Potvrdit můžeme přípravy filmů podle komiksů Shazam!, 100 Bullets, Metal Men, Fables a dle všeho i Wonder Woman, kde by si roli superženy měla zahrát (stejně jako v Justice League a Batman vs. Superman)Gal Gadot. Tím nám zbývají čtyři neupřesněné projekty. Kdo další se možná podívá na plátno?
Jedním ze žhavých kandidátů je drsňák Lobo, s nímž je spojován Dwayne „The Rock“ Johnson (což je přímo dokonalý kandidát na Loba), Sandman, jehož by si mohl zahrát Joseph Gordon-Levitt, či týmovka Justice League Dark, ke které se Warneři prý pokouší zlákat Guillerma del Tora.
Vše je zatím ve fázi velmi raných příprav, případně spekulací. Warneři společně s DC každopádně hodlají vše rozjet ve velkém a konečně se naplno postavit milovanému Marvelu. Je na čase. Osobně mám sice blíže ke konkurenčnímu universu, zrovna za filmové Loba bych ale s chutí loboval :)