Meg Ryan bude vypravěčkou v Jak jsem poznala vašeho otce

Meg Ryan bude vypravěčkou v Jak jsem poznala vašeho otce
| 1998 Warner Bros.
A samozřejmě, zase budeme potřebovat vypravěče, nebo v tomto případě vypravěčku, která celý příběh koriguje a sděluje svým dětem strastiplnou cestu, kterou se musela probojovat, než potkala svého pravého.
Meg Ryan
Láska přes internet | 1998 Warner Bros.
V HIMYM byl vypravěčem komediant Bob Saget, jehož hlas se vedle Barneyho hlášek či nezměrnému počtu flashbacků krásně vyjímal a patřil k tomu humornějšímu z celé show. Nešlo nicméně o žádné "hollywoodské jméno". Volba Meg Ryan do vypravěčky v nově připravovaném seriálu je proto poměrně velkým tahem, díky němuž vidíme, že to stanice myslí vážně. 
Stanice CBS ani 20th Century FOX TV zatím rozhodnutí řádně neokomentovaly, ale je jasné, že si na volbě daly pořádně záležet, neboť herečku pro roli hledali několik týdnů. Meg Ryan si tedy zahraje starší hlavní postavu (ženský Ted), zatímco Greta Gerwig je potvrzena jako její "verze, kterou diváci uvidí". Stejně tak scenáristé HIMYM jsou stále na palubě. 
Jak jsem poznal vaši matku
| 20th Century Fox Television
Společně s oznámením Meg na internetu přistál i kratší obsah pilotního dílu:
"Díl začíná Gretou Gerwig / Sally, ženským Petrem Panem, který nikdy nedospěl a netuší, kam se svým životem spěje. Zrovna přišla na to, že se svým manželem nemá vůbec nic společného a rozvod je po méně než roce manželství nevyhnutelný. Naštěstí má Sally na dosah několik svých kamarádů, kteří jí podporují a pomáhají jí najít to, co je pro ni nejlepší."
Meg Ryan
| 1998 Warner Bros.
No, spin-offy se setkávají spíše s neúspěchem. Vzhledem k tomu, že se HIMYF rodí z veleúspěšného a hlavně stále oblíbeného seriálu, který zrovna ukončil své skoro dekádu dlouhé vysílání, nejspíš se diváci zlákat nechají.
Obrázek článku