Kultovní seriály online: HBO uzavřelo exkluzivní smlouvu s Amazon Prime

Kultovní seriály online: HBO uzavřelo exkluzivní smlouvu s Amazon Prime
| Home Box Office
První seriály poběží již od 21. května. A nezůstane jen u nich. Smlouva současně zahruje i práva na vysílání ceněných filmů a miniseriálů jako John Adams, Andělé v Americe, Bratrstvo neohrožených a několik starší sérií Pravé krve a Impérium - Mafie v Atlantic City. Novější série nebudou vysílány do té doby, než uplyne doba 3 let od odvysílání na HBO. Pak by se diváci mohli dočkat i seriálů jako Girls, Viceprezident(ka) a Newsroom.
John Hawkes, Powers Boothe
| Home Box Office (HBO)
"Jako vlastníci naši originálních pořadů, se snažíme vydělat to, co jsme investovali," uvedl řediel HBO Glenn Whitehead v tiskovém prohlášení. "Díky našemu dlouholetému vztahu s Amazonem jsme si nemohli přát lepšího partnera."
"Seriály HBO jsou na Amazon Instant Video nejoblíbenějšími. Naši zákazníci tyto pořady milují," dodal Brad Beale z Amazonu. "Nyní si mohou členové Prime užít kolekci skvělých sérií bez omezení a navýšení ceny za jejich členství."
Michael C. Hall, Peter Krause
Odpočívej v pokoji | HBO
Všechny seriály samozřejmě i nadále zůstávají na všech ostatních platformách HBO, včetně stále populárnější HBO Go. Ta by se navíc mohla stát dostupnou na Amazon Fire TV před koncem letošního roku.