Pokračování hororového hitu Sinister má hotový scénář a našlo režiséra

Pokračování hororového hitu Sinister má hotový scénář a našlo režiséra
Sinister
Sinister
Fanoušci podobné kousky, pokud jsou dobře natočené (a to je případ hororu Sinister), umí ocenit. Díky tomu si snímek režiséra Scotta Derricksona přišel celosvětově na 77 milionů, přičemž stál skromné tři. To jsou čísla, která přirozeně nemůže studio nechat bez odezvy. Práce na pokračování jsou proto v plném proudu, přičemž scénář je již hotový a natáčení by mělo odstartovat letos v červnu. A kdo Sinister 2 natočí? Jistý Ciaran Foy, jenž má na kontě několik krátkých filmů a rozporuplně přijatý psychologický horor Citadel z roku 2012
Scénář pro dvojku napsali autoři jedničky Scott Derrickson a C. Robert Cargill a producent Jason Blum k filmu řekl, že „pokud se vám líbila atmosféra jedničky, bude se vám líbit i dvojka. Navíc vás čeká spousta novinek“.
Největším otazníkem dvojky je tedy angažovaný režisér Ciaran Foy. Ten zatím nemá s natáčením celovečerních filmů příliš zkušeností (Citadel je jeho jediným dlouhometrážním filmem). O Foyových schopnostech (či neschopnostech) si můžete udělat obrázek sami z krátkometrážního fantasy hororu The Faeries of Blackheath Woods, který natočil v roce 2006.