Nudí vás běžné svatební fotky? Pořiďte si filmové!

Nudí vás běžné svatební fotky? Pořiďte si filmové!
Počátek | Andres Martinez
Přehlídku takových originálních svatebních fotografií vám rádi připomínáme, pokud jste tento skvělý nápad přehlédli. A nutno uznat, že je z nich vskutku jen těžko poznat, že se jedná o snímky svatební. Fotograf Andres Martinez nafotil své zasnoubené kamarády ve stylu filmových plakátů, které ve 2 případech doplňují i originální filmová motta, přesně vystihující, co manželství znamená. Ostatní si pak autor upravil pro potřebu snímku i toho, co má sdělovat. Velmi zdařilé a klobouk dolů! Přípravy musely trvat věčnost. Úžasné je navíc jejich srovnání s originálními plakáty, minimálně Společenstvo prstenu a Mr. & Mrs. Smith nemají chybu.
pokud-vas-nudi-bezne-svatebni-fotky-poridte-si-filmove-11
Pán a paní Smithovi | Andres Martinez
To druhá série je ještě trošku nápaditější a vytvořili ji sami snoubenci - fotograf Joshua Watson a jeho budoucí žena Rachel Van Der Merweová. Vymysleli si koncepty, vzhled i vznik plakátů a na finální retuše si přizvali kolegu Jordana Nakamuru. Výsledkem je série originálních plakátů, která mapuje příběh snoubenců od jejich prvního setkání až po svatební recepci vyprávěnou skrze jejich oblíbené filmy a pořady. Dojde tak na seriál Jak jsem poznal vaši matku nebo filmy Počátek, Škola života a Malá Miss Sunshine.
pokud-vas-nudi-bezne-svatebni-fotky-poridte-si-filmove-3
pokud-vas-nudi-bezne-svatebni-fotky-poridte-si-filmove
pokud-vas-nudi-bezne-svatebni-fotky-poridte-si-filmove-4
pokud-vas-nudi-bezne-svatebni-fotky-poridte-si-filmove-6
Kompletní galerii naleznete pod článkem. Zajímavé je i to, že na kultovní Casablace se shodly oba páry. :-) Galerie zde.