Ve spolupráci s O2 Videotékou jsme spustili VIDEOPŮJČOVNU. Sledujte filmy pohodlně a legálně.

Ve spolupráci s O2 Videotékou jsme spustili VIDEOPŮJČOVNU. Sledujte filmy pohodlně a legálně.
Na Kinoboxu jsme rozjeli novou sekci - Videopůjčovnu. Ve spolupráci s O2 Videotékou si tak můžete vybrané filmy legálně za příslušnou cenu po dobu 24 hodin přehrávat (tedy i vícekrát). Na kartě filmu poznáte funkcionalitu tak, že je pod plakátem snímku aktivní políčko "Přehrát online". Stačí na něj kliknout, prolink vás odkáže na službu O2 Videotéky a vy si příslušný film můžete za stanovenou částku přehrát.
ve-spolupraci-s-o2-videotekou-jsme-spustili-videopujcovnu-stahujte-filmy-legalne-2
Přehrát si již můžete například snímek Dom Hemingway, který byl nedávno představen na Febiofestu.
Službu Video on Demand rozjela společnost Telefónica O2 prvního dubna letošního roku. Téměř tři čtvrtiny Čechů se chtějí dle průzkumu při stahování filmů pohybovat v mezích zákona. Od začátku dubna 2014 proto přináší O2 Videotéka filmovou zábavu všem, nabízí až tisíc snímků k legálnímu zapůjčení z internetu. "Starší filmy začínají na 30 Kč, poslední novinky jsou pak za 55 Kč na 24 hodin. A to vše v pohodlí domova a ve vysoké kvalitě. Ve srovnání s cenou rodinné vstupenky do kina je to určitě dobrá nabídka," uvádí David Duroň, marketingový ředitel pro segment domácností.
Jude Law
| Febiofest
Zvolený film je k dispozici 24 hodin od zakoupení, vidět ho lze i několikrát za sebou - počet zhlédnutí totiž není omezen. "Diváky nechceme ochudit ani o žhavé filmové novinky. Budeme proto databázi filmů neustále rozšiřovat. V průběhu každého měsíce tak přibyde přibližně 30 nových titulů," dodává David Duroň.
Obrázek článku
Lidé si také budou moci vybrat, kde a jak se na filmy podívají. Mohou je sledovat online z počítače, notebooku nebo chytré televize Samsung připojené na internet. Do budoucna se plánuje rozšíření O2 Videotéky také na tablety i chytré telefony.
Více si o O2 Videotéce přečtěte zde.