Jaká je potitulková scéna v Captain America: Návrat prvního Avengera? Povíme Vám to!

Jaká je potitulková scéna v Captain America: Návrat prvního Avengera? Povíme Vám to!
Captain America: Návrat prvního Avengera
Napřed malé osobní zhodnocení: Mé dojmy z novinářské projekce jsou velmi pozitivní. Velice příjemně mě překvapila zručnost bratrů Russových a jejich dynamické pojetí příběhu. Film se mi líbil do té míry, že se ho nestydím označit za nejlepší film od studia Marvel, jaký jsem viděl. Jeden z nejlepších akčních filmů, který se k nám dostal (omlouvám se Avengers, ale je to tak).
Pokud jsem Vás svými slovy nalákal do kina a chcete se nechat překvapit i potitulkovou scénou, okamžitě přestaňte číst - následují SPOILERY!
Ve filmu jsou přesně dvě potitulkové scény. Jedna se váže přímo na děj Captain America 2. Ta není důležitá. Co bude všechny zajímat je potitulková scéna, kterou natočil Joss Whedon k navnadění na očekávané pokračování Avengers: Age of Ultron (to se v současné době natáčí v Itálii). Co v ní je?
Nacházíme se v podzemním žaláři, kde vidíme člena Hydry Barnona Von Stuckera (Thomas Kretschman) a Lokiho žezlo. Dále se kamera zaměří na dva vězně v pozadí: Quicksilvera (Aaron Taylor-Johnson) a Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) - Pietro a Wanda Maximoffovi. Každý je v jiné cele. Quicksilver se v té své odráží od stěn ve své superrychlosti, zatímco Scarlet Witch poklidně sedí a staví si kostkovou pyramidu pouhou silou vůle. Poté Von Barnon pronese, že se blíží: "Čas zázraků." (Age of Miracles).
jake-jsou-potitulkove-sceny-captain-america-navrat-prvniho-avengera-povime-vam-to
Quicksilver a Scarlet Witch na první fotce z natáčení Avengers: Age of Ultron.
Podle serveru Brain Freeze by "Miracles" mělo být označení pro mutanty.