Vznikne remake Forresta Gumpa s Arnoldem Schwarzeneggerem v hlavní roli! (Apríl)

Vznikne remake Forresta Gumpa s Arnoldem Schwarzeneggerem v hlavní roli! (Apríl)
Arnold a Sly zatím v dobré náladě. Snímek pořízen těsně před rektálním vyšetřením.
...a poskytl časopisu Brain is a Muscle Too! nečekaný rozhovor: "Mám dost všech těch akčních rolí. Když je Vám třicet, máte všechno před sebou a svaly se snadno nahodí za tři týdny. Ale dneska už to zkrátka nefunguje a musím opravdu hrát. Díky tomu lidé věnují pozornost i mému akcentu a to mě donutilo ke změně. Najal jsem si profesionálního logopeda, co pracoval na Králově řeči a koupil práva na Forresta Gumpa, kterému uděláme remake. Vždycky jsem ten příběh miloval a věřím, že té postavě můžu hodně dát. Je mi v mnoha ohledech blízká. Také hrozně rád běhám. Lidé konečně uvidí, že nejsem jen pochodující hora svalů. Rád bych k režii projektu přemluvil Jamese Camerona. Natočili jsme spolu pár skvělých filmů a věřím, že nový Forrest Gump na ně může navázat. Mám už i pár nápadů, čím bysme mohli původní příběh vylepšit. Nechci moc prozrazovat, aby mi to Sly neukradl do dalších Expendables, ale určitě bych rád zapojil cestování v čase."
Plán útěku
Arnold a Sly zatím v dobré náladě. Snímek pořízen těsně před rektálním vyšetřením.
Dokonce již Arnold uvažuje o obsazení dalších rolí. "Přirozeně již uvažuji nad obsazením dalších rolí. A myslím, že by se tam našlo místo pro Slye. Mohl by třeba hrát toho nejlepšího přítele, co nakonec přijde ve válce o nohy. Minule u mě Sly stál do půli těla v bazénu a úplně jsem ho v té roli viděl."
Arnold Schwarzenegger jako ňouma Forrest Gump, jak Vám to zní? Já bych se na něco takového rozhodně zašel podívat do kina. S bonboniérou v ruce!