Čtvrtý Jurský park verbuje vědce z jedničky a připomíná se úchvatnými concept arty

Čtvrtý Jurský park verbuje vědce z jedničky a připomíná se úchvatnými concept arty
B.D. Wong na fotce vpravo se zbytkem osazenstva Jurského parku.
Bohužel Vás zklameme, neboť ani jeden ze zmíněných herců aktuálně není s projektem spojován (a nejspíš ani nebude). Kdo se naopak vrátí - a to určitě mnohé překvapí - je vědec Henry Wu, jehož v původním filmu hrál BD Wong.
jurassic-world-verbuje-vedce-z-jednicky-a-pripomina-se-uchvatnymi-concept-arty
B.D. Wong na fotce vpravo se zbytkem osazenstva Jurského parku.
Skutečně nejde o postavu, kterou by si člověk v souvislosti s prvním Jurským parkem automaticky vybavil (herce dobře znám z různých televizních seriálů, s Jurskou sérií jsem si ho ale nikdy nespojil), takže tenhle tah studia nejspíš fanoušci patřičně nedocení. Na druhou stranu - čtyřka se má odehrávat 22 let po tragických událostech v dinoparku Johna Hammonda a mělo by v ní jít o vybudování parku nového. Tudíž je návrat vědce, který v jedničce pomáhal dinosaurům na svět, vlastně poměrně logický.
Nově též uvolnila umělkyně Nathan Schroeder, která se specializuje na concept arty k blockbusterům (Star Trek, Avengers), dva obrázky komplexu z Jurassic World. První jsem použil jako titulní fotku, druhý najdete níže.
jurassic-world-verbuje-vedce-z-jednicky-a-pripomina-se-uchvatnymi-concept-arty-1
Nelze přehlédnout jistou inspiraci Bora Bora, výsledek je každopádně dechberoucí ukázkou místa, jehož návštěvě by se nejspíš nikdo nebránil.
Jurský park by měl do českých kin dorazit 11. června 2015. Ve filmu si zahrají Chris Pratt, Idris Elba, Bryce Dallas Howard a Vincent D'Onofrio.
UPDATE: Nově se též k filmu připojila Judy Greer, která hraje většinou vedlejší role (v kinech jsme ji naposled viděli v roli učitelky nové Carrie) a především v rámci komedií si vždy umí ukrást prostor pro sebe.
ctvrty-jursky-park-verbuje-vedce-z-jednicky-a-pripomina-se-uchvatnymi-concept-arty
Judy Greer
Sympatická herečka se možná konečně dočká větší popularity, neboť vyjma nového Jurského parku hraje i v očekávaném Úsvitu planety opic.