KINOBOX projekce jsou tu! Pojďte zadarmo do kina na Need for Speed!

KINOBOX projekce jsou tu! Pojďte zadarmo do kina na Need for Speed!
PREMIERE CINEMAS
Základem je být registrovaným uživatelem KINOBOX.cz, který hodnotí a komentuje filmy v naší databázi. V takovém případě dostanete šanci zajistit si místo v sále na naší speciální projekci.
kinobox-projekce-jsou-tu-pojdte-zadarmo-do-kina-na-need-for-speed
PREMIERE CINEMAS
První projekcí KINOBOXu je předpremiéra očekávaného snímku Need for Speed ve středu 12. března 2014 od 19:00 v multikině PREMIERE CINEMAS v Praze Hostivaři.  Aby se vám tato možnost otevřela, musíte ohodnotit minimálně 3 filmy v naší databázi. To je vše.
Poté si již ZDE můžete zarezervovat místo v sále. Doporučujeme s rezervací neváhat. Sál není nafukovací a platí pravidlo "kdo dřív přijde, ten dřív mele."
Obrázek článku
A do budoucna? Aby Vám chodily pozvánky na všechny KINOBOX projekce, které budou následovat, musíte snímek z minulé projekce v naší databázi ohodnotit a okomentovat.

Trailer na Need for Speed:

Po projekci není třeba spěchat domů – nebráníme se diskuzi, právě naopak! Můžete se s námi bavit o tom, co se Vám na stránkách KINOBOX.cz líbí, co Vám naopak chybí nebo jen tak klábosit o filmech. O ty tu jde především :)
Doporučujeme se dostavit nejpozději 15 minut před začátkem promítání. Do sálu budete vpuštěni na základě svého nicku. Vstupenka zajišťuje uživateli jedno libovolné místo v sále (podle hesla „kdo dřív přijde, ten líp sedí“).