Zlaté maliny znají své vítěze. A Will Smith z nich nemá vůbec radost.

Zlaté maliny znají své vítěze. A Will Smith z nich nemá vůbec radost.
zlate-maliny-znaji-sve-viteze-a-will-smith-z-nich-nema-vubec-radost
Za nechtěného favorita byli Machři 2 Adama Sandlera s osmi nominacemi. Snímek překvapivě ani jednu neproměnil. Zato sci-fi Po zániku Země stačilo šest želízek v ohni k tomu, aby nakonec získala tři sošky – pro Jadena Smithe za nejhoršího herce v hlavní roli, Willa Smithe za nejhoršího herce ve vedlejší roli a pro oba za nejhorší pár na plátně. Je fér, že sošku tentokrát nedostal sám režisér M. Night Shyamalan. Podle zákulisních zpráv měl na výsledek díky producentskému dohledu Smithe pramalý vliv.
Nejhorším filmem se stala epizodická komedie Mládeži nepřístupno, která současně získala Maliny za nejhorší režii a scénář. Cenu pro nejhorší herečku si odnesl netradičně muž a to Tyler Perry za ženskou roli v komedii A Madea Christmas. Nejhorší herečkou ve vedlejší roli byla zvolena královna bulváru Kim Kardashian za jiný Perryho snímek – drama Temptation.
Ambiciózní western Osamělý jezdec s Johnnym Deppem, který propadl v kinech, úřadoval v kategorii nejhorších předělávek. Satirické Zlaté maliny, které tvoří protipól vážným cenám, byly jako každý rok vyhlášeny v předvečer Oscarů. V dnešních ranních hodinách můžete na našem serveru čekat aktualizovaný článek, kde budeme o výhercích Oscarů informovat.
Nominace si můžete připomenout zde.