Na plátna kin míří i nejoblíbenější animovaný zpěvák a tanečník současnosti - Gummy Bear

Na plátna kin míří i nejoblíbenější animovaný zpěvák a tanečník současnosti - Gummy Bear
A právě tento pidižvík by se měl dočkat samostatného filmu. Tvůrci samozřejmě sledují jediný cíl - získat nejlépe všech 3,6 miliard fanoušků, kteří si písně s Gummibarem stáhli. Každý měsíc tato postavička získává dalších asi 20 milionů uživatelů na sociálních sítích.
Gummibar je dostupný ve více jak 30 jazycích díky značkovým partnerům jako jsou EMI, Universal, Warner Music a Sony BMG Music.
na-platna-kin-miri-i-nejoblibenejsi-animovany-zpevak-a-tanecnik-soucasnosti-gummy-bear-1
Nejzajímavější je rozhodně informace, že by se role medvěda měl ujmout John Travolta (přirozeně myslíme, že ho nadabuje). Režiséra filmaři stále ještě hledají a vyjednávají s animačními studii v Montrealu, Číně a Koreji.
Rozpočet snímku činí 30 milionů dolarů a natáčení by mělo začít na konci letošního září. Diváci se navíc kromě animovaného snímku ve 3D i 2D mohou těšit i na ohromnou řadu vedlejších produktů od renomovaných značek. Takže rodiče pozor, toto zní nebezpečně, bude za co utrácet!
na-platna-kin-miri-i-nejoblibenejsi-animovany-zpevak-a-tanecnik-soucasnosti-gummy-bear
Autorem scénáře je George Gallo (Mizerové, Můj soused zabiják 2) a hlavními hrdiny vedle Gummyho budou jeho přátelé - upír vegetarián, kočka a chameleon, kteří budou zachraňovat mimozemskou planetu před zničením.
Tak já vám ani nevím, jestli se mám začít těšit, nebo bát...