John Travolta a Salma Hayek projdou krutým testem manželství v dramatu A Three Dog Life

John Travolta a Salma Hayek projdou krutým testem manželství v dramatu A Three Dog Life
Salma Hayek / Machři 2
Hlavních rolí manželů, jejichž vztah projde velmi těžkou zkouškou, se zhostí John Travolta a Salma Hayek. Nick Guthe napsal scénář a ujme se projektu i jako režisér a producent spolu s J. Toddem Harrisem a Clarkem Petersonem.
Salma Hayek
Salma Hayek / Machři 2
Rich Thomas - manžel hlavní hrdinky Abigail - se stane obětí autonehody a následkem velkého otřesu mozku ztratí paměť. Ze svého minulého života si nic nepamatuje. Trpí halucinacemi, návaly vzteku a hrůzy a je nucen žít v izolovaném zařízení, aby byl schopný následky téměř smrtelné nehody kontrolovat. Aby byla Abigail blízko svému muži, kompletně změní svůj život. Přestěhuje se z New Yorku na venkov se svou novou rodinou - třemi psy.
John Travolta
Kat
"Nickova adaptace románu je dokonalá a zachycuje intimní detaily toho, jak je hrdinčino manželství podrobeno testu po autonehodě, která jí změní život. John a Salma jsou pro ztvárnění několikaleté cesty tohoto páru dokonalí," uvedli Lisa Wilson a Myles Nestel z produkční společnosti The Solution.
Tak se nechme překvapit, pro Johna je to snad o poznání lákavější a hlavně herecky zajímavější role, než dabování zeleného gumovéhi medvídka...