Jak dostat roli ve filmu Larse von Triera? Stačí poslat fotku penisu

Jak dostat roli ve filmu Larse von Triera? Stačí poslat fotku penisu
Nymfomanka | Zentropa Entertainments
Třeba v případě Nymfomanky Larse von Triera, ale to by nás vlastně ani překvapovat nemělo, protože když dojde na Larse, je všechno jiné. Stačí vzpomenout na to, jak Shia LaBeouf podepsal svůj casting na jeho Nymfomanku. "První věc, která se k tomuhle projektu váže - a na kterou nikdy nezapomenu, protože můj tým reagoval opravdu vyděšeně - první věcí byla žádost produkce, ne přímo Larse, abych zaslal obrázek svého penisu."
jak-dostat-roli-ve-filmu-larse-von-triera-staci-poslat-fotku-penisu
Nymfomanka, část I. | Zentropa Entertainments
A ač to možná mnohé překvapí, Shia ho opravdu poslal. Nejspíš se ptáte proč. Inu, Lars má zkrátka pověst autora, jehož filmům se "ne" neříká.
Ostatně, jedním z propagačních taháků Nymfomanky bylo i to, že herci - konkrétně Shia - měli mít před kamerou během natáčení skutečný sex. Těžko říct, zda k tomu nakonec opravdu došlo. Faktem nicméně zůstává, že ve výsledném střihu jsou hlavy herců namontovány na těla pornodablérů.
Již dnes vstupuje do kin Trierova novinka Jack staví dům, v níž se milovník kontroverzních látek a symbolismu věnuje příběhu sériového vraha, pro něhož je každé zabití uměleckým dílem. Ohlasy jsou zatím rozpolcené (někdo je nadšený, jiný otrávený) a to jak u zahraničních, tak českých kritiků.
Matt Dillon
Matt Dillon