The Weinstein Company plánuje druhé díly Zamilovaného Shakespearea a Hráčů!

The Weinstein Company plánuje druhé díly Zamilovaného Shakespearea a Hráčů!
| 1998 Miramax
"Osobně jsem nikdy žádné pokračování nedělal, ale Zamilovaný Shakespeare jedním bude. Vždy jsem ho chtěl natočit a teď nám k tomu dali podnět. V tom snímku je tolik duševního vlastnictví a jsme v době, kdy ať to trvá jakkoliv dlouho, vládne obsah. Práce s Qatar a Colony pro nás bude velkou školou," uvedl Harvey Weinstein po vydání oznámení médiím.
Joseph Fiennes, Gwyneth Paltrow
| 1998 Miramax
Co se týče Hráčů, tak zde se o možném pokračování hovořilo již dlouho, ovšem vždy pouze v oblasti hypotéz a přání. To by se ale mohlo změnit. "Hovořil jsem o Hráčích 2 s Mattem Damonem a řekl bych, že to bude okamžitě," uvedl Weinstein. "Scenáristé David Levien a Brian Koppelman měli skvělý nápad - vzít to mezinárodně a začít karetní hru v Paříži. Víc ale neřeknu, jen že se ve snímku možná objeví krásná pařížská herečka a že zamíříme i na závodní dráhu a do Vegas s Mattem a Edwardem Nortonem. A budeme mít i nového padoucha, který nahradí Johna Malkoviche."
Hráči
Tím snahy těchto společností o navázání na předchozí úspěchu nekončí. Dokonce se prý připravuje i dvojka komedie Flirtování s katastrofou a převedení filmu Dobrý Will Hunting do podoby televizního seriálu!