Vraždící panenka Chucky se vrací. Bez fanoušků se ale na Blu-ray nepodívá.

Vraždící panenka Chucky se vrací. Bez fanoušků se ale na Blu-ray nepodívá.
Dětská hra | Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.
Jennifer Tilly
Jennifer Tilly se vedle Chuckyho rozhodně neztratila
Chuckyho původní trilogie Dětská hra patří dnes (navzdory slabé poslední části) mezi klasické kousky žánru, které ideálně vyvážily strach s pořádnou dávkou cynického humoru. Pokud náhodou Chuckyho neznáze, pak vězte, že jde o panenku, do jejíhož těla vstoupila duše psychopatického vraha a Chucky začal vesele vraždit každého, kdo se nabídl. Protože podobné postavy nemohou být dlouho bez zájmu, užil si Chucky po trilogii i dvě odbočky - Chuckyho nevěsta a Chuckyho sémě - kde měl k ruce plastovou asistentku a prsa Jennifer Tilly.
Přestože neměly zmíněné sequely nejhorší ohlasy, původní trilogie, kde pracoval zrzavý hajzlík sólo, byla přeci jen jinde. A právě na ni by měl navázat nejnovější díl Curse of ChuckyChuckyho prokletí.
Chuckyho kletba
První ohlasy na Prokletí jsou zatraceně spokojené (snímek již obrazil pár hororových festivalů a de facto vládlo nadšení) a teď je otázkou, jak si poslední Chuckyho řádění užijeme u nás. Bontonfilm měl původně v plánu snímek vydat "jen" na DVD, ale do všeho se vložila Filmarena a začalo se hrát o Blu-ray. Co je třeba? Najít 200 fanoušků, kteří si film na Blu-ray závazně rezervují. V takovém případě se Bontonfilm uvolí a Blu-ray vydá (přičemž na disku bude i Unrated verze). Objednávku můžete učinit ZDE.
Chuckyho kletba
Tak co, fanoušci Chuckyho, chcete si ještě hrát?
Víte že...
... Chuckyho celé jméno zní Charles Lee Ray? Je odvozeno od jmen Charlese Mansona, Lee Harveyho Oswalda a Jamese Earla Raye.