Natáčení The Expendables 3 odstartovalo. Konečně víme zápletku i herecké obsazení! (+první fotky z placu)

Natáčení The Expendables 3 odstartovalo. Konečně víme zápletku i herecké obsazení! (+první fotky z placu)
Studio Lionsgate u této příležitosti vydalo následující tiskovou zprávu:
Lionsgate a Millennium Films začali natáčet The Expendables 3. Ve snímku hrají Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews a Arnold Schwarzenegger, jež se vrací ke svým rolím z prvních dvou dílů. K danému obsazení se připojí Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mel Gibson, Harrison Ford, Kellan Lutz, Glen Powell, hvězda MMA a olympijská medailistka v judu Ronda Rousey a boxerský šampion Victor Ortiz. O dřívě ohlášeném Jackiem Chanovi bohužel nepadla žádná zmínka a nejistá je i účast Milly Jovovich, Mickeyho Rourkea a Nicolase Cage.
Sylvester Stallone
nataceni-the-expendables-3-odstartovalo-konecne-vime-zapletku-i-herecke-obsazeni-prvni-fotky-z-placu
Patrick Hughes (Red Hill) film režíruje spolu s veteránem Danem Bradleym (Bourneovo ultimátum, Mission Impossible: Ghost Protocol, Quantum of Solace), který bude režírovat druhý štáb. Autory scénáře jsou Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt (Pád Bílého domu) a Sylvester Stallone. Produkují Avi Lerner, Kevin King Templeton, Danny Lerner a Les Weldon. Výkonnými producenty jsou Trevor Short, Boaz Davidson a John Thompson.
Expendables: Postradatelní 3
Barney, Christmas a zbytek týmu budou ve třetím díle stát tváří v tvář Conradovi Stonebanksovi, který před lety s Barneym Expendables zakládal. Později se Stonebanks stal bezohledným obchodníkem se zbraněmi a někým, koho musel Barney zabít... tedy myslel si to. Stonebanks tak podruhé unikl smrti a teď má v plánu Expendables ukončit, ale Barney to vidí jinak. Rozhodne se, že proti staré krvi musí bojovat nová a přivede do týmu členy nové éry. Najme jedince, kteří jsou mladší, rychlejší a technicky vyspělejší. Poslední mise se stává soubojem klasické staré školy s vyspělejší a techničtější v nejosobnějším boji, který kdy Expendables absolvovali.
Sylvester Stallone
nataceni-the-expendables-3-odstartovalo-konecne-vime-zapletku-i-herecke-obsazeni-prvni-fotky-z-placu-1
První dva díly Expendables vydělaly celosvětově téměř 600 milionů dolarů. Trojka doputuje do českých kin 14. sprna příštího roku.