11 herců, kteří by mohli hrát nového Batmana

11 herců, kteří by mohli hrát nového Batmana

11. Alexander Skarsgård

10-hercu-kteri-by-mohli-hrat-noveho-batmana
Proč by Batmana mohl hrát:
Alexander je pohledným, v obleku dobře vypadajícím mužem, jehož výška by mohla vytvořit onen pocit nadřazenosti a jisté dávky strachu. Navíc se v současné době připravuje na roli Tarzana, takže ani fyzička mu nechybí. 
Proč ho ale nejspíše hrát nebude:
Pořád je docela neznámý pro všechny "nediváky" seriálu True Blood, což mu u studia snižuje kredit. Další věcí je, že Alexander už mnohokrát prohrál souboj na castingu se svými hereckými rivaly. Na tomhle chlapovi je zkrátka něco, co producenti úplně nemusí, ať už je talentovaný, jak chce.

10. Tyler Hoechlin

10-hercu-kteri-by-mohli-hrat-noveho-batmana-5
Proč by Batmana mohl hrát :
Webovky Cosmic Book News přišly s informací, že je Tyler velmi vážný kandidát na dalšího Batmana a v blízké budoucnosti by měl prý i natočit pár scén po boku Henryho Cavilla, kvůli potřebné chemii na place. Snyder a Warner Brothers prý (je to převládající názor) hledají někoho jako Cavilla, kdo je mladý a zrovna na začátku kariéry a Hoechlin jim padl do oka.
Proč ho ale nejspíše hrát nebude:
Asi tak - kdo to sakra je? Dokud jsem jeho jméno (vyjma již zmíněných webových stránkách) nikde nečetl, ani jsem o něm nikdy neslyšel. 

9. John Hamm

10-hercu-kteri-by-mohli-hrat-noveho-batmana-1
Proč by Batmana mohl hrát:
John Hamm je muž v pravém slova smyslu. Ženy chtějí být s ním a muži chtějí být jako on. Jeho popularita díky Mad Menovi možnému obsazení do Batmana jen nahrává. Tenhle chlap je prostě cool. Je pohledný, vysoký a má zvučný hlas, který by zněl dobře v obou "verzích Batmanových akcentů". 
Proč ho ale nejspíše hrát nebude:
Je mu už 42. Neřekl bych, že je na roli vyloženě starý, ale spíše jde o to, že studio prostě hledá herce na začátku kariéry (nebo alespoň do maximálně 35 let). Nicméně pokud budou za pár let točit pozdní příběh Bruce Waynea, tak by se Hammovi role mohla nabídnout. Nyní ho nejspíš studio nevyužije.

8. Josh Brolin

Josh Brolin
Muži v černém 3 si přichystali jedno překvapení, herce Joshe Brolina, který ztvárnil mladého agenta K.
Proč by Batmana mohl hrát: 
Bude to znít divně, ale má skvěle tvarovanou bradu. A to je vlastně všechno co z Batmana v obleku vidíme. Je rozhodně talentovaným hercem a s trochou tréninku by určitě i zvládnul fyzickou stránku snímku.
Proč ho ale nejspíše hrát nebude:
Znovu nastává otázka věku. Přesto je prý ve výběru Warnerům hodně vysoko a šance na jeho obsazení jsou. Tak uvidíme. Určitě by nezklamal.

7. Bradley Cooper

Bradley Cooper
| New Line Cinema
Proč by Batmana mohl hrát:
Není pochyb, že by Bradley mohl perfektně zahrát odkrytou stránku Bruce Waynea, neboť už nejednou dokázal, že se umí chovat jako namyšlenec. A ani akce mu není cizí. A pak je tu samozřejmě to, že vypadá hodně dobře.
Proč ho ale nejspíše hrát nebude:
Je tu jeden obrovský problém. Bradley není zastrašující. Vůbec. Nebo možná jen zatím neměl šanci ukázat svou temnou stránku. Pokud si ale chtějí Warneři trošku zahazardovat, možná právě narazili na vítěze.

6. Armie Hammer

Max Minghella, Armie Hammer
The Social Network | Columbia TriStar
Proč by Batmana mohl hrát:
Armie je jediným kandidátem z našeho listu, který byl skutečně již do role Batmana obsazen. Jednalo se o projekt George Millera, který nakonec krachnul (Hammera navíc v roce 2007 nikdo neznal).
Hammer je nejmladším adeptem z našeho seznamu, sluší mu to v obleku a díky The Social Network navíc víme, že umí i docela slušně hrát. 
Proč ho ale nejspíše hrát nebude:
Nemá na kontě žádný větší hit. Osamělý jezdec navíc vděčí "za to málo" hvězdné záři Johnnyho Deppa. Alespoň se osvědčil v akčním prostředí. 

5. Idris Elba

10-hercu-kteri-by-mohli-hrat-noveho-batmana-2
Proč by Batmana mohl hrát:
Je úžasným, talentovaným hercem, který za posledních pár měsíců nasbíral neskutečné množství fanoušků (především díky The Wire a Lutherovi) a během krátké doby dokázal vytvořit i několik nezapomenutelných rolí, například i v nic moc filmech jako Prometheus či Pacific Rim: Útok na Zemi
Celou řadu geeků si podrobil již teď kultovní větou: “Today we are cancelling the apocalypse!” a to je vše, co stačí k obrovské nerdovské podpoře. 
Proč ho ale nejspíše hrát nebude:
Je to černoch. Jinak to říct nejde. Není to žádný předsudek. Bruce byl vždy psán pro bílého herce a proto tady Elba ostrouhá, i když by si s rolí bezpochyby hravě poradil. O Idrisovi se hodně mluvilo i o jako dalším možném Bondovi a i tady mu barva pleti "překáží". Ale tak třeba jednou...

4. Taylor Kitsch

Taylor Kitsch
Proč by Batmana mohl hrát:
Je mladý, dobře vypadá a něco na jeho pohledu vám dává pocit nejistoty a strachu, stejně tak jako bezpečí a přitažlivosti. Prostě "to tam je".
Proč ho ale nejspíše hrát nebude:
John Carter a Bitevní loď. Dva velké filmy, dvakrát hlavní role, dva propadáky. Díky těmto snímkům nemá Taylor aktuálně v Hollywoodu dobré jméno.

3. Ryan Gosling

10-hercu-kteri-by-mohli-hrat-noveho-batmana
Proč by Batmana mohl hrát:
Naprosto dokonale by zvládl dualitu Bruce Waynea a jeho alter ego. Je více než pohledným, ale také dokáže být opravdu děsivý (viz. Bláznivá, zatracená láska vs. Den zrady). Vypadá dobře v obleku a fyzičku na roli rozhodně má. 
Proč ho ale nejspíše hrát nebude:
Kvůli hlasu. Je vysoký, skoro až lehce ženský a to se prostě k Batmanovi nehodí. Pokud bychom byli ochotni toto přehlídnout, myslím, že není co řešit.

2. Tom Hardy

10-hercu-kteri-by-mohli-hrat-noveho-batmana-4
Proč by Batmana mohl hrát:
Talent, který cítíte na sto mil. Baneova role nás přesvědčila o jeho vokální rozsáhlosti a z jeho dřívějších snímků je jasné, že může hrát jak playboye, tak nočního strážce temného Gothamu, který se s nikým a ničím nepáře.
Proč ho ale nejspíše hrát nebude: 
Už hrál Banea. A Warneři nebudou (logicky) chtít plést diváky tím, že by do dvou naprosto odlišných (a navíc klíčových) rolí postavili stejného herce.

1. Michael Fassbender

10-hercu-kteri-by-mohli-hrat-noveho-batmana-3
Proč by Batmana mohl hrát:
Pokud jsme se u několika herců v seznamu báli, že nejsou moc zastrašující, s Michaelem si díky X-menům: První třídě nebo Studu starosti dělat nemusíme. Navíc má veškeré, ať už fyzické či herecké, předpoklady.
Proč ho ale nejspíše hrát nebude: 
Jediným negativem je jeho zaneprázdněnost. Má na krku X-Meny, filmový Assassin's Creed a mnoho dalšího. A vezmeme-li v potaz, že "asasín" bude mít premiéru 2015, což bude podobně jako Batman vs. Superman, můžeme Michaela se slzou na tváři definitivně vyloučit. Prostě na to nemá čas.
Našli jste si v seznamu svého oblíbence či objevili nového favorita pro roli? Nebo máte v hlavě úplně někoho jiného? Podělte se s námi!