Natáčení filmu Dědictví II pokračuje na farmě v Olšanech

Natáčení filmu Dědictví II pokračuje na farmě v Olšanech
V následujících dnech zavede natáčecí plán Bolka Polívku v hlavní roli milionáře Bohuše a další protagonisty pokračování kultovní komedie Dědictví aneb Kurvahošigutntag (1992) na farmu v Olšanech.
„První jedenáctidenní natáčecí blok na přelomu května a června se podařilo realizovat podle plánu. Měli jsme velké štěstí, že jsme i přes nepřízeň počasí neztratili ani den. Podstatnou zásluhu na tom, že se podařilo velmi náročný program prvního bloku splnit, má skvělý, vysoce profesionální štáb,“ konstatoval producent Jiří Ježek ze společnosti Space Films.
f58b69a9
V novém filmu Dědictví II Bohuš prochází dalšími nečekanými životními peripetiemi, provázen duchem zemřelé Vlastičky, starými známými, především věrným přítelem Arnoštem nebo JUDr. Andělem, ale i novými postavami včetně dospělé dcery v podání Anny Polívkové.
Před kamerou se Bolek Polívka opět sešel s Dagmar Veškrnovou-Havlovou, Miroslavem Donutilem, Arnoštem Goldflamem, Ivanou Chýlkovou, Břetislavem Rychlíkem, ale také s Karlem Heřmánkem, Jitkou Čvančarovou či Marianem Rodenem. Dědictví II vzniká v produkci společnosti Space Films, premiéra se předpokládá v únoru příštího roku.