Best Film Fest aneb Nejúspěšnější snímky letošního roku jen za 69 korun

Best Film Fest aneb Nejúspěšnější snímky letošního roku jen za 69 korun
Nedotknutelní | Kinobox
Divácky úspěšná přehlídky se letos uskuteční již počtvrté. Koná se již od roku 2012, vždycky dvakrát, v létě a v zimě. Jedinou změnou této letní verze je neúčast kina Atlas z důvodu červnových záplav a částečného zatopení obou sálů. Kino Atlas se opět přidá k Best Film Festu v prosinci tohoto roku. Na své diváky se v nové podobě těší 1. srpna, kdy se Velký sál kina Atlas otevře po rekonstrukci veřejnosti, přičemž Malý sál zůstává uzavřen až do odvolání.
François Cluzet, Omar Sy
Nedotknutelní | Kinobox
Program Best Film Festu je pestrý. Promítat se budou divácky oblíbené zahraniční tituly, například francouzská tragikomedie Nedotknutelní (2011), muzikál Bídníci(2012), zfilmovaný legendární román F. S. Fitzgeralda s okouzlujícím Leonardem DiCapriem Velký Gatsby (2013) nebo komedie režiséra Pedra Almodóvara Rozkoš v oblacích (2013).
Rozkoš v oblacích
"Depkař" Pedro Almodóvar režíroval komedii Rozkoš v oblacích.
Chybět nebudou ani snímky oceněné na světových festivalech, například strhující drama Hon(2012) dánského režiséra Thomase Vinterberga, Oscarem ověnčené Argo(2012) režiséra Bena Afflecka a nejnovější film Quentina Tarantina, Nespoutaný Django (2012). Z českých titulů si budete moci zajít například na Čtyřlístek ve službách krále (2013), dokument Šmejdi (2013) nebo koprodukční thriller Ve stínu (2012).
Kompletní program Best Film Festu najdete zde.