Ve věku 51 let nečekaně zemřela hvězda Rodiny Sopránů herec James Gandolfini

Ve věku 51 let nečekaně zemřela hvězda Rodiny Sopránů herec James Gandolfini
Přestože se stal seriálový příběh mafiánské rodiny jeho nejslavnější rolí, neztratil se ani na filmovém plátně. Zahrál si ve snímcích Krvavý příliv, Anděl smrti, 8MM, Muž, který nebyl, Mexičan, Politické kruhy či 30 minut po půlnoci.
James Gandolfini
James Gandolfini se tento týden vydal do Itálie, kde se měl účastnit filmového festivalu. Bohužel ve středu 19. června podle všeho podlehl infarktu. "S nesmírnou lítostí musíme potvrdit, že náš klient James Gandolfini zemřel během dovolené v Říme, v Itálii. Naše srdce jsou rozbitá a bude nám hluboce chybět. On i jeho rodina se během let stali součástí naší rodini," řekli novinářům Gandolfiniho manažeři Mark Armstrong a Nancy Sanders.
David Chase, který Gandolfiniho obsadil do Rodiny sopránů, o herci řekl: "Byl to génius. Kdokoli ho viděl aspoň v malé roli, ten to ví. Byl to jeden z nejlepších herců vůbec. Hodně z té geniality bylo v těch jeho smutných očích. Mnohokrát jsem mu říkal "Tobě to nedochází. Ty jsi jako Mozart." A na druhém konci telefonu bylo jen ticho. Pro jeho rodinu je to zdrcující."