Dědictví aneb Kurvahošigutntag, vidělo přes 800 000 diváků. Kolik přijde na druhý díl?

Dědictví aneb Kurvahošigutntag, vidělo přes 800 000 diváků. Kolik přijde na druhý díl?
| Petr Machan, Space Films
První klapka padla 29. května na zámku Karla Rodena Skrýšov u Sedlčan. Proč tam? Jednak na statku žije představitel jedné z rolí Marian Roden a druhým důvodem je, že Bolek Polívka nemůže točit na svém statku. Areál v Olšanech na Vyškovsku je ve výši 56 milionům korun v konkursu a nyní čeká na nového majitele. Právě tam se mělo původní dědictví údajně natáčet. Naštěstí to Bolka Polívku nezastavilo a točí se druhý díl úspěšné komedie. Natáčení pokračovalo na několika místech v Praze nebo na golfovém hřišti ve Vysokém Újezdě u Rudné u Prahy.  Pokračovat v natáčení se bude 10. července na Moravě, celkem je v plánu 28 natáčecích dní.
Milan Lasica, Dagmar Havlová
| Petr Machan, Space Films
Kromě známých postav se ve filmu objeví i pár nových, diváci se mohou těšit nejen na Bolka Polívku, ale i na Arnošta Goldflama, Karla Heřmánka, Dagmar Havlovou, Jitku Čvančarovou, Mariána Rodena, Roberta Jaškówa, Ivanu Uhlířovou a další.
Ivana Chýlková, Karel Heřmánek
Dědictví aneb Kurva se neříká | Petr Machan, Space Films
Dědictví II vzniká v produkci společnosti Space Films, stejně jako Dědictví aneb Kurvahošigutntag. Babovřesky Zdeňka Trošky navštívilo už přes 600.000 diváků, co udělá komediální kult Dědictví? Premiéra filmu se předpokládá v únoru roku 2014.
Bolek Polívka
| Petr Machan, Space Films