Arnold Schwarzenegger bude trénovat toxického mstitele

Arnold Schwarzenegger bude trénovat toxického mstitele
Toxický mstitel | Troma Entertainment
Režisér a scénárista Steve Pink vycházel z knižní předlohy od Lloyda Kaufmana a Adama Jahnkeho a natáčení by mělo začít ještě o letošním podzimu. Výkonnými producenty jsou Lloyd Kaufman a Michael Herz.
Arnold Schwarzenegger
V Toxickém mstiteli se seznámíme s americkým středoškolákem, který spadne do sudu s toxickým odpadem z místní chemické továrny. Nehodu přežije, ale událost nezůstane bez následků a chlapec se pod vlivem jakýchkoliv chemikálií mění v monstrum s neuvěřitelnou silou. Naštěstí je zde bývalý vládní agent, který hodlá chlapce trénovat a učit ho, jak má se svými schopnostmi nakládat ve prospěch zákonů a práva. Ti dva pak společně čelí zkorumpovanému vedení chemičky i hrozbě chemické katastrofy.
Jamie Lee Curtis, Arnold Schwarzenegger
Pravdivé lži
"Všichni filmoví fanoušci z celého světa jásali, když se Arnold Schwarzenegger vrátil k filmování," uvedl producent a spoluzakladatel společnosti International Film Trust (IFT) Michael Benaroya, pod kterou projekt vzniká. "Je to největší akční hrdina s přirozenou komickou všestranností. Do Toxic Avengera zapadne perfektně."
"Náš film je perfektní kombinací komerčního žánru, hvězdného obsazení a oceňovaných filmařů," holedbal se prezident IFT Ariel Veneziano. "Je to trhák s potenciálem na další díly."
Dodatek Tomáše Chvály: Protože většina z vás zřejmě o sérii Toxický mstitel neslyšela (včetně Miňonky, kterou nicméně omlouvá to, že je ženou v domácnosti:), pak vězte, že jde o naprosto ujetou úchylárnu béčkařského studia TROMA. Díly původní série byly nechutné, krvavé, ujeté, přiznaně amatérské... zkrátka všechno to, co aktuálně Hollywoodem moc nehýbe (povídejte se třeba na ukázku z trojky - hned pochopíte, o čem mluvím). Jsem proto hodně zvědavý, co pod dohledem klasického studia vznikne. Mám obavu, že pokud to bude jen trochu normální, nemá smysl film točit.