Zpátky doma: Blade a Ghost Rider znovu pod křídly Marvelu

Zpátky doma: Blade a Ghost Rider znovu pod křídly Marvelu
Blade z toho nevyšel nejhůře. Dva velmi dobré filmy (jednička na hraně žánrové geniality), jeden zatraceně průměrný (trojka) a jedno znásilnění v podobě příšerného televizního seriálu, v němž charismatického Wesleyho Snipese vystřídalo dřevo, jehož jméno si ani nezaslouží být zmíněno.
Ghost Rider dopadl hůře. Dva filmy, jeden horší než druhý. Můžete si vybrat, co bylo pro hořící lebku potupnější - ujetá jednička, nebo "vypadám jak béčko z Rumunska" dvojka. A pak je tu samozřejmě Nicolas Cage, což je kapitola sama pro sebe, které jsem se shodou okolností věnoval před pár dny.
zpatky-doma-blade-a-ghost-rider-znovu-pod-kridly-marvelu
Scéna z Ghost Rider 2, která fanoušky komiksu budí ze spaní
Filmové série jsou nyní mrtvé, což dost možná nebude platit dlouho. Oba borci se totiž konečně v rámci licencí vrací do rodné komiksové stáje. A tam nepochybně oba hrdiny brzy využijí. U Bladea bych se vůbec nezlobil, kdyby se pokračovalo se Snipesem. Pro tu roli se narodil. No a Ghost Rider, tam je to naprosto otevřené pole. Můžete si pomalu začít vytipovávat favorita.
Cage se mimochodem před dvěma měsíci nechal v jednom rozhovoru slyšet, že s rolí pekelného jezdce končí. Jakoby mu ji chtěl ještě někdo nabízet...