Danielu Radcliffeovi půjde o život. Pustí se do vyšetřování japonské yakuzy!

Danielu Radcliffeovi půjde o život. Pustí se do vyšetřování japonské yakuzy!
Kniha nese název Tokyo Vice a Jake v ní popisuje svou novinářskou práci během 12 let pobytu v Japonsku, kam odešel v 19 letech. Scénáře se ujme J. T. Rogers a za kameru usedne reklamní režisér Anthony Mandler, který si Tokyem odkroutí filmový debut.
Daniel Radcliffe ztvární hlavního hrdinu a sám Adelstein na účinkování mladého herce reagoval takto: "Danielovi je 24 let, takže je zhruba ve stejném věku jako já, když jsem začal s novinařinou. Myslím si, že je jako herec skutečně vyzrálý a pro tuhle roli skvělý."
Daniel Radcliffe
Jelikož jde o skutečný životní příběh, dohlíží Adelstein i na scénář a úzce na něm s Rogersem spolupracoval - ukazoval mu příslušná místa přímo v Tokyu a společně procházeli i původní a originální zdroje a dokumenty.
Natáčení by mělo začít na začátku roku 2014. Zbývá jen dodat popis knihy:
V 19 letech odjel Jake Adelstein do Japonska hledat klid a mír. Ovšem to co získal, byl zločin... informoval o zločinech v prestižních novinách Yomiuri Shinbun. Po 12 let odhaloval temnou stranu Japonska, kde jsou vraždy, korupce a obchod s lidmi tak běžné jako nudle a saké. Ovšem, když ho jeho poslední práce zavedla k jednou z nejslavnějších šéfů japonské yakuzy, musel se pod hrozbou smrti i s rodinou stáhnout. Ovšem později úder vrátil...