Noc reklamožroutů za rohem: Představí téměř 300 spotů z 50 zemí světa

Noc reklamožroutů za rohem: Představí téměř 300 spotů z 50 zemí světa
Jako každým rokem, i letos si dali pořadatelé za cíl vybrat ty nejlepší reklamy z celého světa. Na programu budou chytré, exotické, ale také kontroverzní podpásovky či historické spoty (letošek se pyšní speciálním blokem reklamy ze 60. let) představující různorodost a módní trendy blýskavého světa reklamy. Generálním partnerem akce je Fénix, nové pšeničné pivo s koriandrem a pomerančovou kůrou (proto má letošní ročník delší název). Jeho chuť si milovníci reklamy vychutnají přímo na místě dění a to hned ve dvou stylových barech. Nemusíte se tedy bát, že byste byli na suchu.
fenix-noc-reklamozroutu-za-rohem-predstavi-temer-300-spotu-z-50-zemi-sveta
Hlavním partnerem FÉNIX NOCI REKLAMOŽROUTŮ je Obchodní centrum Park Hostivař a nejmodernější pražské multikino PREMIERE CINEMAS, jehož prostory hostí akci letos poprvé. „To nejlepší z britské reklamy, Rumunská sekce, ulítlá japonská reklama, velký soubor reklamy AXE, inspirace STAR WARS, prvni chlupaté auto na světě, nejnovější reklamy CHANEL a ARMANI a peruánská čokoláda CUA-CUA... to je jen několik ukázek z naší úžasné přehlídky, která letos trvá celkem 5 hodin 5 minut a 27 vteřin“, říká David Horáček, majitel pořádající společnosti Easy Pictures. „Do výběru se letos dostala jen jedna jediná česká reklama, neprozradím o co jde, schválně si ji na 184. pozici vychutnejte sami“, dodává Horáček.
Noc reklamožroutů ovšem není jen nepřetržitý proud reklamních spotů. Již tradičně připravili organizátoři spoustu doprovodných akcí, vystoupení DJ, speciálních nabídek a firemních reklamních stánků. Vstupenky na show jsou již v prodeji v sítích Ticketpro, Ticketportal a SMS ticket, ceny se pohybují v rozmezí od 150 do 490 Kč. Pražská část akce startuje v Hostivaři 22. 3 v 19 hodin. Brněňští nadšenci si v klubu Fléda užijí show od 29. 3 od 19 hodin.
Více informací najdete na oficiálních stránkách Fénix Noci reklamožroutů.