Chris Cooper si střihne Normana Osbourna v Amazing Spider-man 2

Chris Cooper si střihne Normana Osbourna v Amazing Spider-man 2
Dálnice 60 | Samuel Goldwyn Films LLC
Chris Cooper
Dálnice 60 | Samuel Goldwyn Films LLC
A to rovnou v roli muže, který byl v prvním díle Amazing Spider-man velmi často zmiňován, Normana Osbournea. Marc Webb nám již nabídl foto z vědecké laboratoře (kde se Peter Parker "nechal" kousnout nezvyklým pavoukem), takže pochyby o tom, zda se vědeckým centrem bude zabývat i v dalším díle, jsou rozdrceny a teď se oficiálně potvrdilo, že se ve snímku objeví i jeho majitel. Hned dává mnohem větší smysl obsazení Danea DeHaana jako Normanova syna, Harryho Osbournea. 
Andrew Garfield
Příběh sequelu bude osvětlovat následné dění Peterova života po událostech s profesorem Connorsem: Pokračuje jeho vztah s milou Gwen, s níž se snaží, i přes svou povinnost k občanům města, trávit co nejvíce času. Peter sice nezapomněl na slib, který dal na smrtelné posteli (nebo spíše "smrtelné střeše") jejímu otci. Tedy, že se jí bude snažit ochraňovat tím, že se s ní přestane vídat, ale to je slib, který prostě nedokáže dodržet. Vše se zničehonic změní, když se do města zatoulá zloduch Electro. Navíc se znovuobjeví Harry Osbourne a ten také dost zamíchá kartami. Aby toho nebylo málo, Peter se pořád snaží objevit nové stopy o svéminulosti, smrti jeho a jejich práci v Oscorpu společně s doktorem Connorsem.
Hlavní otázka, která v důsledku oznámení Chrise Coopera do role Normana Osbournea padla, ale stále nebyla odpovězena. Nasadí svojí masku zeleného Goblina, nebo nás čekají "jen" dva záporáci?
Myslím, že by byla škoda oné třetí postavy nevyužít a v komiksovém světě má Spider-man zloduchů dostatek, takže by scénáristé s případným dalším pokračováním a výběrem nového Peterova rivala rozhodně práci neměli.